Ξεφυσούσε ασταμάτητα ο Πουρσαϊτίδης-«Ειδικά κάποιοι παίκτες...»

Ξεφυσούσε συνεχώς από απογοήτευση ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Σάββας Πουρσαϊτίδης, στη διάσκεψη Τύπου, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα.

Όπως ανέφερε, «ξεκινήσαμε ιδανικά τον αγώνα, όμως δεν διαχειριστήκαμε το προβάδισμα, δεν επιβληθήκαμε και κάναμε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, Στο δεύτερο ήμασταν λίγο καλύτεροι αλλά πολύ μακριά από αυτά που περιμένουμε, που περιμένει ο πιο απλός φίλαθλος».

Σημείωσε εξάλλου πως «δυστυχώς εξελίχθηκε σε παιχνίδι που δεν είχε νικητή, θέλαμε τη νίκη για πόλους λόγους, χρειάζεται να ανεβάσουμε την απόδοση μας, ειδικά κάποιοι παίκτες, για να τερματίσει η ομάδα όσο καλύτερα γίνεται. Θα ξεκουραστούμε και θα διεκδικήσουμε τη νίκη στον επόμενο αγώνα στην έδρα μας όπως και στα υπόλοιπα».

Δειτε Επισης

Οι 29 ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην πρώτη προπόνηση της Ανόρθωσης-Ακολουθούν τα εργομετρικά
Έξι φιλικά εντός συνόρων δίνει ο Απόλλωνας-Ξεχωρίζει ο αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ
Η αναφορά του Φαμπρίτσιο Ρομάνο στον Αλέχο του ΑΠΟΕΛ
Η επιπρόσθετη επιλογή για τα άτομα άνω των 65 ετών για έκδοση της κάρτας φιλάθλου
Φίλιππος Κοκκινόφτας... Το ταλέντο που έκλεισε η ΠΑΕΕΚ για την επίθεση
Η μεταγραφή του Δώνη στον Άρη, ο τραυματισμός στον ΑΠΟΕΛ και η μεγάλη εύκαιρα
Η εγκύκλιος για το νέο πρωτάθλημα γυναικών-Η ΚΟΠ ενημέρωσε τα σωματεία
Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου