Μετά τον Αλάμπα, φεύγει και ο Μπόατενγκ από τη Μπάγερν

Ριζικές αλλαγές στην άμυνα της Μπάγερν Μονάχου το προσεχές καλοκαίρι, αφού μετά τον Νταβίντ Αλάμπα, αποχωρεί και ο Τζερόμ Μπόατενγκ.

Μετά από μια δεκαετία στους Βαυαρούς, η διοίκηση της ομάδας πήρε την απόφαση να μην ανανεώσει τη συνεργασία με τον έμπειρο στόπερ.

Το συμβόλαιο του Μπόατενγκ (όπως και του Αλάμπα) λήγει τον Ιούνιο και μετά την απόφαση αυτή, η Μπάγερν βρίσκεται σε αναζήτηση κι άλλου κεντρικού αμυντικού, μετά τη συμφωνία με τον Νταγιότ Ουπαμεκάνο της Λειψίας, ο οποίος από τη νέα σεζόν μετακομίζει στο Μόναχο.

Ο Μπόατενγκ πέτυχε πολλά αυτά τα δέκα χρόνια στη Μπάγερν και δε θα δυσκολευτεί να βρεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, στο υψηλό επίπεδο.

Δειτε Επισης

Ο Εμπαπέ σπάει τα ρεκόρ με τη Ρεάλ αλλά δεν κατακτά τρόπαια (pic)
Διαφήμιση της Ντιλέτα Λεότα κόπηκε λόγω «σεξουαλικού» περιεχομένου
Ο Ντι Μαρία ενημέρωσε την Μπενφίκα ότι θα φύγει μετά το Κύπελλο Πορτογαλίας
Επιπλέον 15.000 οπαδοί της Τότεναμ χωρίς εισιτήριο θα φτάσουν στο Μπιλμπάο για τον τελικό του Europa
Το τεράστιο συμβόλαιο που προσφέρει η Άρσεναλ στον Γιόκερες
Ξεσπά η μητέρα του Σάλα κατά του προέδρου της Ναντ-Κάνει λόγο για ψυχρό χειρισμό
Επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον για Τσιμίκα η Λιντς
Ξεπέρασε τον Ντι Στέφανο στην πρώτη του σεζόν στη Ρεάλ o Eμπαπέ
Αυτοκτόνησε ο Άγιαξ και χαρίζει το πρωτάθλημα στην Αϊντχόφεν
Η Ρεάλ έκλεισε τον Χάουσεν-Στα 60 εκατομμύρια το deal με την Μπόρνμουθ