«Δεν μπορείς να ρίχνεις πυραύλους από την Αμερική, ποιος είναι ο Παπασταύρου

Για την κατάθεση του πρόεδρου της Ομόνοιας, Σταύρου Παπασταύρου στην Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, μίλησε ο τέως πρόεδρος της Επιτροπής, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, σε δηλώσεις που παραχώρησε στον Super Sport FM.

«Αυτή την στιγμή κανείς δεν γνωρίζει τι έχει στα χέρια του ο κ. Σαββίδης και ο λόγος είναι γιατί θα μείνει εκτεθειμένος ο κύριος Παπασταύρου, ο κύριος Σαββίδης, το ΑΚΕΛ και ο κύριος Λουκαΐδης. Δεν υπάρχει κατάθεση. Για να ολοκληρώσει το πόρισμα ο κ. Σαββίδης, πρέπει να πάρει κατάθεση από τον κ. Παπασταύρου. Δεν μπορεί με το βιντεάκι να κάνει πόρισμα.

Ότι κάνει από δω και πέρα ο κ. Σαββίδης είναι παράνομο και παράτυπο. Πώς γίνεται να συνεχίζει την έρευνα σε αυτή την υπόθεση και να μην συνεχίσει με άλλες υποθέσεις για τις οποίες νόμιμα πήρε καταθέσεις; Ο κ. Παπασταύρου δεν έδωσε ποτέ κατάθεση και δεν τον άκουσα ποτέ να πει ότι έδωσε κατάθεση. Έδωσε ένα βίντεο σε USB. Εγώ για αυτό δεν ήξερα τίποτα αλλά ο κ. Σαββίδης το παρουσίαζε ως κατάθεση.

Όταν δεχόταν πίεση ότι αυτή η κατάθεση πρέπει να δοθεί, έβρισκε προφάσεις. Δεν μπορείς να ρίχνεις πυραύλους από την Αμερική. Βάζει μου όρους πως θα κάνω εγώ την έρευνά μου; Ποιος είναι ο Παπασταύρου δηλαδή, δεν κατάλαβα».

Δειτε Επισης

Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού
Αναμονή για το άνοιγμα της Βόρειας στον ΑΠΟΕΛ-Ηφαίστειο το ΓΣΠ στον τελικό με ΑΕΚ
Ηλίας Χαραλάμπους για το πρωτάθλημα με τη Στεάουα: Να είμαι καλός οδηγός και για άλλους προπονητές
Σφράγισε την παραμονή της η Καρμιώτισσα, στη δεύτερη κατηγορία η Δόξα
Οριστικά στη Β’ κατηγορία η Δόξα μετά και τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής
Νίκη γοήτρου για τον Οθέλλο κόντρα στην ΑΕΖ
Πλήρες sold out μέσα σε επτά ώρες έκαναν οι ΑΠΟΕΛίστες για τον τελικό του πρωταθλήματος