VAR-βάτο δώρο τίτλου στην Ατλέτικο από τη Σεβίλλη

Το VAR ενδέχεται να έκρινε το φετινό πρωτάθλημα στην Ισπανία. Σε ένα τρελό παιχνίδι με μεγάλη ένταση, η Ρεάλ Μαδρίτης γλίτωσε στο φινάλε την ήττα, έμεινε στο 2-2 εντός έδρας με την Σεβίλλη και σέρβιρε το πρωτάθλημα στην Ατλέτικο (77 βαθμοί), η οποία το κάνει δικό της με τρεις νίκες στις εναπομείνασες αγωνιστικές.

Αν, βεβαίως, οι ασταθείς Ροχιμπλάνκος φέρουν έστω και μια ισοπαλία, η Ρεάλ (75 β. και με την ισοβαθμία υπέρ της) παίρνει τον τίτλο με τρεις νίκες, ενώ η Μπαρτσελόνα (75) χρειάζεται μια ήττα της Ατλέτικο και μια ισοπαλία της Ρεάλ, για να... αρπάξει την κούπα. Η Σεβίλλη (71), παρ' ότι άγγιξε τη νίκη – ελπίδα, αποχαιρέτησε οριστικά τα όνειρα για έναν τίτλο – θαύμα.

Οι Σεβιλιάνοι, χωρίς κλασικό σέντερ φορ και με τον «Πάπου» Γκόμες σε ρόλο «ψευτό – εννιαριού», επιδίωξαν να έχουν την μπάλα και τα κατάφεραν στο πρώτο 15λεπτο, αλλά η Ρεάλ ήταν αυτή που κατάφερε να πλησιάσει με μεγαλύτερο κίνδυνο την εστία του Μπόνο, με τον Καρίμ Μπενζεμά μάλιστα να σκοράρει με κεφαλιά, αλλά το γκολ να ακυρώνεται ορθά για οριακό οφσάιντ του... δεξιού ποδιού του Άλβαρο Οδριοθόλα (12').

Οι φιλοξενούμενοι, αφού γλίτωσαν από την τρομάρα σε μια ακόμα ευκαιρία των γηπεδούχων, προηγήθηκαν στην πρώτη τους φάση, όταν μετά από σέντρα του Χεσούς Νάβας και... σερβίρισμα του Ιβάν Ράκιτιτς με το κεφάλι, ο Φερνάντο με κοντινό σουτ νίκησε τον Τιμπό Κουρτουά (22').

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Κουρτουά, η μεγάλη επιστροφή!
Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες στο Euro 2024
Απίστευτο-Η Φρανκφούρτη ίσως χρειαστεί να χάσει για να βγει Champions League
Επίσημο: Δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του Ρόις η Ντόρτμουντ
Μπορεί να μείνει στην Μπάγερν ο Τούχελ-«Όλα είναι πιθανά» η απάντησή του
Τα παιδιά του Μαραντόνα θέλουν να μεταφέρουν τα λείψανά του σε μαυσωλείο στο Μπουένος Άιρες
Τα παιδιά του Μαραντόνα θέλουν να μεταφέρουν τα λείψανά του σε μαυσωλείο
Στους υπό παραχώρηση παίκτες της Λίβερπουλ ο Τσιμίκας
Αβέβαιο το μέλλον του Mπρούνο Φερνάντες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο λόγος που επέστρεψε προσωρινά στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μπενζεμά