Ζιντάν: Παίζουμε τη ζωή μας και το πρωτάθλημα όλο και θα πω ότι φεύγω

Σε διάψευση του ότι ανακοίνωσε στους παίκτες της Ρεάλ, πως αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας , στο τέλος της σεζόν προχώρησε ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Δεδομένη θεωρεί την αποχώρηση του Ζινεντίν Ζιντάν από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ, στο τέλος της σεζόν σύσσωμος ο ισπανικός Τύπος.

Ωστόσο ο Γάλλος τεχνικός των «μερένγκες» προχώρησε σε διάψευση των δημοσιευμάτων, που έκαναν λόγο ότι έχει ανακοινώσει εδώ και μέρες στους παίκτες, πως θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.

«Είδα μετά τη λήξη του ματς, τι συνέβη στη Μαδρίτη και το Ατλέτικο - Οσασούνα. Ξέρουμε ότι το πρωτάθλημα θα παιχτεί μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αυτό θα συμβεί. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς, όπως σήμερα. 

Χαίρομαι που οι παίκτες το πιστεύουν και θα το προσπαθήσουμε. Πώς είναι δυνατόν να πω στους παίκτες μου ότι φεύγω; Παίζουμε τη ζωή μας και το πρωτάθλημα όλο και θα πω ότι φεύγω;

Τίποτα. Δεν θα πω ποτέ τέτοιο πράγμα στους παίκτες μου. Στο τέλος της σεζόν θα δούμε τι θα συμβεί. Δεν μπορούμε να μιλάμε συνέχεια για το μέλλον μου» ήταν τα λεγόμενα του Γάλλου παλαίμαχου άσου της «Βασίλισσας» και τωρινού προπονητή της μετά τον εκτός έδρας αγώνα των «μερένγκες» στο «Σαν Μαμές» απέναντι στην Μπιλμπάο. 

Δειτε Επισης

Η Ρόμα πιέζεται από το Financial Fair Play
Βινίσιους: Αφαίρεσε τη Ρεάλ από το Instagram του - Οργή από τους φιλάθλους
Ιταλικά ΜΜΕ: «Σειρήνες του ΠΑΟΚ για τον Μακουμπού»
Ο Βιρτς έγινε η ακριβότερη μεταγραφή της Premier League και τρίτη ακριβότερη στην ιστορία
Αρνητική απάντηση στη Μίλαν για τον Μουζακίτη
«Πρόταση του Ολυμπιακού για Σιπιόνι - Δεν ικανοποιήθηκε η Τίγκρε»
Ανακοινώθηκε από τη Λίβερπουλ ο Φλόριαν Βιρτς
Φλαμένγκο–Τσέλσι 3-1: Οι Βραζιλιάνοι σόκαραν τους μπλε σε τρία λεπτά
Καυτός Παυλίδης οδήγησε την Μπενφίκα σε εμφατική εξάρα επί της Όκλαντ Σίτι
Τα μεταγραφικά πάρε-δώσε ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Λεβερκούζεν συνεχίζονται