Deal Ομόνοιας-ΑΕΛ για συμφωνία κυριών, έδωσαν εκατό χιλιάδες οι πράσινοι
19:56 - 19 Μαΐου 2021

Τη συμφωνία κυριών, που έγινε κατά τη διακοπή του περσινού πρωταθλήματος και η οποία αφορούσε την παραχώρηση χρημάτων από τις ομάδες ππου θα είχαν έσοδα από την Ευρώπη, ολοκλήρωσε η Ομόνοια, μετά την ΑΕΚ και προς την ΑΕΛ.
Σε ανακοίνωσή της, η ΑΕΛ αναφέρει ότι η Ομόνοια προς διευθέτηση της διαφοράς που προέκυψε από την διακοπή του πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 προχώρησε σε πληρωμή του ποσού των 100.000€, στην ομάδα της Λεμεσού.
Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, «απόφαση της ΑΕΛ είναι όπως και στην περίπτωση με τα χρήματα που έλαβε από το ΑΠΟΕΛ για τον ίδιο λόγο να διαθέσει το 25% του ποσού προς την «ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ», έτσι ώστε να καλυφθούν ανάγκες σίτισης απόρων νοικοκυριών ανά το Παγκύπριο, καθώς επίσης και για την στήριξη προγραμμάτων που αφορούν τους Νέους, όπως έγινε το Πάσχα που πέρασε».