Ανατροπή δεδομένων... Έμφραγμα πίσω από το «φονικό» της Καλλιπόλεως

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του 50χρονου Ελισσαίου Κεσίδη, από την Ελλάδα, ο οποίος έχασε τη ζωή του την περασμένη Πέμπτη, στην οδό Καλλιπόλεως, στη Λευκωσία.

Παρά το γεγονός ότι η Αστυνομία αρχικά έκανε λόγο για φόνο που εξελίχθηκε μετά από καυγά, από τα ευρήματα της νεκροτομής επί της σορού, που διενήργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, διαφάνηκε ότι ο θάνατός του 50χρονου, οφείλεται σε πρόσφατο έμφραγμα επί εδάφους παλαιού εμφράγματος του μυοκαρδίου.

Από τη σορό του 50χρονου λήφθηκαν δείγματα, τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις, ώστε να ξεκαθαρίσει πλήρως το σκηνικό γύρω από την υπόθεση. Ως εκ τούτου, τα δύο πρόσωπα ηλικίας 41 και 32 ετών που βρίσκονται υπό οκταήμερη κράτηση για την υπόθεση, θα παραμείνουν στο κελί, έως την ολοκλήρωση των εξετάσεων από την Αστυνομία.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, έξω από περίπτερο στην οδό Καλλιπόλεως, στη Λευκωσία, την ώρα που ο 50χρονος και τα άλλα δύο πρόσωπα κατανάλωναν μπύρες.

Σε κάποια στιγμή και με βάση τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 41χρονος και ο 32χρονος ήρθαν στα χέρια, με τον 50χρονο να επιχειρεί να τους χωρίσει και λίγο αργότερα να καταλήγει αναίσθητος στο έδαφος.

Αμέσως στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον 50χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Στη σκηνή κλήθηκαν επίσης μέλη της Αστυνομίας, τα οποία απέκλεισαν τη σκηνή και άρχισαν έρευνες, με την Αστυνομία να διερευνά υπόθεση φόνου. Από το σημείο, περισυνελέγησαν τεκμήρια, τα οποία στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πυροδότησε τη βόμβα ο Άρης-Παίκτης του ο Ανδρόνικος Κακουλής
Αυτό είναι το πρόγραμμα του πρωταθλήματος-Οι ημερομηνίες των ντέρμπι φωτιά
Την Πέμπτη η κλήρωση της Cyprus League by Stoiximan
Από τον Κεραυνό στο Κόσοβο ο Μιχάλης Κακιούζης
Ο λόγος που η Κρουζ Αζούλ έβαλε τον διεθνή Έλληνα επιθετικό να προπονείται μόνος του
Ανάμεσα στους υποψήφιους στόχους της Μπαρτσελόνα ο Μπράιαν Σαραγόσα
Εκτός αποστολής για την προετοιμασία της Ανόρθωσης Παρούτης και Αμποάγκιε-Πρόβλημα με τη βίζα του Αφρικανού
Συνεχίζεται το θρίλερ με Βαλαντσιούνας-Ποιος είναι ο δρόμος για να πάει στον Παναθηναϊκό
Απαντά για το επεισόδιο με Ενρίκε ο Ζοάο Πέδρο-«Δεν ξέρουν να χάνουν»
Κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ Γ' Κατηγορίας η Κύπρος