Αναμένει προτάσεις από το εξωτερικό ο Πίττας

Για τη θητεία του στο πόστο του διευθυντή των ακαδημιών του Απόλλωνα, η οποία ολοκληρώθηκε μίλησε ο Πάμπος Πίττας.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM αναφέρθηκε και στον γιό του Γιάννη, αναφέροντας πως αναμένει κάποιες προτάσεις από το εξωτερικό.  

«Δεν ξεκουράζεται. Προπονείται γιατί υπάρχουν οι αγώνες της Εθνικής. Πήραν όλοι οι διεθνείς πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθούν και προπονείται μόνος του. Είναι δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές, μετά από ένα μαραθώνιο σε Κύπρο και Ευρώπη υπάρχουν τα παιχνίδια της Εθνικής. Όμως όταν σε καλεί η Εθνική δεν μπορείς να πεις όχι, σε καλεί η πατρίδα και πρέπει να την υπερασπιστείς. Ο Γιάννης θα δώσει ό,τι είναι δυνατόν για τα κυπριακά χρώματα. Οι αγώνες της Εθνικής είναι ένα ακόμα συν για τους ποδοσφαιριστές που θέλουν να κάνουν καριέρα στο εξωτερικό».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό ο Πάμπος Πίττας είπε ότι «αναμένονται κάποιες προτάσεις από το εξωτερικό. Μακάρι να έρθει κάτι επίσημο και ο Απόλλωνας να κάνει ό,τι είναι καλύτερο. Η δουλειά που έβαλε στα πόδια του ανταμείβεται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το σωματείο του Απόλλωνα ανακοίνωσε το τέλος με Πίττα

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος
Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου