Αναμένει προτάσεις από το εξωτερικό ο Πίττας

Για τη θητεία του στο πόστο του διευθυντή των ακαδημιών του Απόλλωνα, η οποία ολοκληρώθηκε μίλησε ο Πάμπος Πίττας.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM αναφέρθηκε και στον γιό του Γιάννη, αναφέροντας πως αναμένει κάποιες προτάσεις από το εξωτερικό.  

«Δεν ξεκουράζεται. Προπονείται γιατί υπάρχουν οι αγώνες της Εθνικής. Πήραν όλοι οι διεθνείς πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθούν και προπονείται μόνος του. Είναι δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές, μετά από ένα μαραθώνιο σε Κύπρο και Ευρώπη υπάρχουν τα παιχνίδια της Εθνικής. Όμως όταν σε καλεί η Εθνική δεν μπορείς να πεις όχι, σε καλεί η πατρίδα και πρέπει να την υπερασπιστείς. Ο Γιάννης θα δώσει ό,τι είναι δυνατόν για τα κυπριακά χρώματα. Οι αγώνες της Εθνικής είναι ένα ακόμα συν για τους ποδοσφαιριστές που θέλουν να κάνουν καριέρα στο εξωτερικό».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό ο Πάμπος Πίττας είπε ότι «αναμένονται κάποιες προτάσεις από το εξωτερικό. Μακάρι να έρθει κάτι επίσημο και ο Απόλλωνας να κάνει ό,τι είναι καλύτερο. Η δουλειά που έβαλε στα πόδια του ανταμείβεται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το σωματείο του Απόλλωνα ανακοίνωσε το τέλος με Πίττα

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Εικοσιένα χρόνια από το θαύμα της Εθνικής Ελλάδος στην Πορτογαλία
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»