Καρφιά Χαμπουλλά για τη στήριξη από πρώην και νυν παραγόντων

Τα δικά του καρφιά έριξε ο Ευγένιος Χαμπουλλά, για την οικονομική στήριξη που λαμβάνει η διοίκηση του, από πρώην και νυν παράγοντες. 

Όπως ανέφερε, «έχω ένα παράπονο για τη στήριξη από κάποιους. Θα αρχίσω ένα κύκλο επαφών για να βοηθήσουν την ομάδα. Δεν μπορεί ένα άτομο μόνο του (σ.σο κ. Πουλλαΐδης).

Σημείωσε επίσης ότι «η Ανόρθωση είναι εταιρεία και διαχειρίζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα. Σήμερα η Ανόρθωση έχει εταιρεία, αύριο μπορεί να μην έχει. Η Ανόρθωση άνηκε, ανήκει και θα ανήκει στον κόσμο της. Λέγοντας αυτά, δεν έχω παράπονα από τη μέχρι τώρα στήριξη, αλλά απόκάποιους χρειάζομαι πολύ περισσότερα».

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»