Σε αναμμένα κάρβουνα οι Ομονοιάτες-Περιμένουν τα μαγικά χαρτάκια

Η απόφαση του Υπουργείου Υγείας να αποδεχθεί το αίτημα της Ομόνοιας για παρουσία κόσμου στον τελευταίο αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα στο ΓΣΠ, εκεί όπου θα γίνει και η απονομή του τροπαίου, σκόρπισε ντελίριο ενθουσιασμού στους φίλους των πρασίνων.

Συνολικά 3400 φίλοι της ομάδας της Λευκωσίας θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν από κοντά, μετά από πάρα πολύ καιρό την ομάδα τους, ενώ θα δουν και την απονομή του τίτλου.

Άπαντες οι φίλοι της ομάδας θα περιμένουν την ενημέρωση εκ μέρους της διοίκησης, για τον τρόπο που θα διατεθούν τα εισιτήρια, αφού ο αριθμός που θα παραχωρηθεί είναι κατά πολύ λιγότερος από τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας.

Ως εκ τούτου, η διοίκηση των πρασίνων καλείται να βρει μια μεσοβέζικη λύση για να ικανοποιήσει τον κόσμο της, κάτι που αναμένεται να αποφασιστεί εντός των επόμενων ωρών.

Σημειώνεται ότι το τριφύλλι καλείται να αποφασίσει κατά πόσον θα βάλει καπέλα στα εισιτήρια, όπως έγινε από τις ομάδες που συμμετέχουν στον τελικό κυπέλλου.

Υπενθυμίζεται πως οι πράσινοι σε ανακοίνωσή τους, ενημέρωσαν τους φίλους τους που ήταν κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ότι θα αποζημιωθούν.

Όπως αναφέρεται, «από τον περασμένο Δεκέμβριο ικανοποιήσαμε όλα τα αιτήματα φιλάθλων μας για αποζημίωση μέσω επιστροφής χρημάτων. Πλέον, η αποζημίωση θα γίνεται με συνδυασμό πίστωσης χρηματικού ποσού για αγορά Εισιτηρίου Διαρκείας 2021-22 και παραχώρησης Voucher για αγορές επίσημων προϊόντων από την Green Boutique.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο θα καταβληθεί η αποζημίωση θα δώσουμε σε μεταγενέστερο στάδιο και αφού γίνουν γνωστές οι Κυβερνητικές αποφάσεις για την παρουσία κόσμου στα γήπεδα τη νέα σεζόν.

Η απόφαση για αποζημίωση του κόσμου μας είναι ένας τρόπος για να δείξουμε τον σεβασμό και την εκτίμησή μας για τη διαχρονική και υποδειγματική υποστήριξη που προσφέρει του στην ομάδα».

Στο μεταξύ, ο αγώνας της Ομόνοιας απέναντι στον Απόλλωνα θα διεξαχθεί στις 18:00 και όχι στις 20:00, όπως ήταν αρχικά ορισμένος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»