Δίνει αποζημίωση στο Μπιλμπάο ύψους 1.3 εκατομμυρίου ευρώ η UEFA

Η UEFA αποφάσισε να αποζημιώσει το Μπιλμπάο, για το γεγονός ότι αφαίρεσε το Σαν Μαμές από τα γήπεδα που θα διεξαχθεί το Euro 2020, αντικαθιστώντας το με το Λα Καρτούχα.

Όπως ανακοίνωσε το δημοτικό συμβούλιο του Μπιλμπάο, η UEFA θα ζώσει στην τοπική κοινότητα το ποσό του 1.3 εκατομμυρίου ευρώ, ως αποζημίωση για την απώλεια εσόδων που θα είχε η κοινότητα από τα παιχνίδια του Euro, ενώ συμφώνησαν να διοργανωθεί εκεί ένας τελικός Europa League και ένας τελικός γυναικών Champions League.

Υπενθυμίζεται ότι η UEFA έκοψε κάθε έδρα που δεν μπορούσε να εγγυηθεί την παρουσία κόσμου στις αναμετρήσεις του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Οι δύο πλευρές έχουν ήδη συμφωνήσει, ωστόσο τα πάντα θα επικυρωθούν στη συνάντηση που θα υπάρξει ανάμεσα στις δύο πλευρές τις πρώτες μέρες Ιουλίου, όπως αναφέρει η "Mundo Deportivo".

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Ο Ντι Μαρία ενημέρωσε την Μπενφίκα ότι θα φύγει μετά το Κύπελλο Πορτογαλίας
Επιπλέον 15.000 οπαδοί της Τότεναμ χωρίς εισιτήριο θα φτάσουν στο Μπιλμπάο για τον τελικό του Europa
Το τεράστιο συμβόλαιο που προσφέρει η Άρσεναλ στον Γιόκερες
Ξεσπά η μητέρα του Σάλα κατά του προέδρου της Ναντ-Κάνει λόγο για ψυχρό χειρισμό
Επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον για Τσιμίκα η Λιντς
Ξεπέρασε τον Ντι Στέφανο στην πρώτη του σεζόν στη Ρεάλ o Eμπαπέ
Αυτοκτόνησε ο Άγιαξ και χαρίζει το πρωτάθλημα στην Αϊντχόφεν
Ευχάριστα νέα για τον Αβονίγι-Βγήκε από το τεχνητό κώμα
Κατηγορείται για διακίνηση πορνογραφικού υλικού ο Ασένθιο
Έσπασε κατάρα 51 ετών και σήκωσε το Κύπελλο η Μπολόνια