Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο για τον εμπρησμό στο Υπουργείο Υγείας

Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για την υπόθεση εμπρησμού του Υπουργείου Υγείας, πέρασε η Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έρευνες για την εμπρηστική επίθεση στο Υπ. Υγείας-Από γκαζάκι η έκρηξη (pics)

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της Δύναμης προχώρησαν στη σύλληψη ενός 31χρονου, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για την υπόθεση εμπρησμού του Υπουργείου, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 25ης Μαΐου.

Ο ύποπτος μεταφέρθηκε στα γραφείο του ΤΑΕ Λευκωσίας, όπου ανακρίνεται.

Υπενθυμίζεται ότι ήταν γύρω στις 11 το βράδυ, όταν ακούστηκε έκρηξη έξω από το Υπουργείο και στη συνέχεια εκδηλώθηκε μικρή εστία φωτιάς.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία κατέσβησε τη φωτιά, ενώ η Αστυνομία απέκλεισε τη σκηνή και άρχισε έρευνες.

​Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαφάνηκε πως επρόκειτο για εκρηκτικό μηχανισμό, τύπου γκαζάκι, που τοποθετήθηκε στην είσοδο του Υπουργείου Υγείας.

Η Αστυνομία με το πρώτο φως της ημέρας συνεχίζει τις έρευνες στη σκηνή, ενώ αναμένεται να ψάξει για κάμερες ασφαλείας, ώστε να διαφανεί κατά πόσο καταγράφηκαν οι κινήσεις του δράστη ή των δραστών.

Από την έκρηξη σημειώθηκαν ζημιές στην είσοδο του Υπουργείου Υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Πάει για το διπλό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ η Πάφος FC με €20 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
«Όταν επέστρεψα σπίτι είδα αμέσως στην τηλεόραση το τρελό παιχνίδι μας με την Μπαρτσελόνα»
Ο Μαρτσίνιακ άρχοντας του τελικού μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ
Μήνυμα Τάισον σε Βιεϊρίνια-«Σε ευχαριστώ που μου έμαθες να αγαπώ αυτή την ομάδα»
Πυρά στον πρόεδρο της ΚΟΠ από Δημοσθένους-«Το μεγαλύτερο λάθος μου ότι τον έβαλα κουμπάρο»
Εμπλοκή της Σίτι στην τελειωμένη μεταγραφή Βιρτς στην Μπάγερν-Συμφωνία των Άγγλων με την Λεβερκούζεν
Σάλος με τους διαλόγους του VAR στο Μπαρτσελόνα-Ρεάλ για το χέρι του Φερμίν-«Ευτυχώς θεέ μου»! (vid)
Ξεσπάθωσε πρώην αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ κατά Πετρίδη-Αφήσαμε 1,5 εκατομμύρια χρέος, σήμερα είναι 50»
Πώς θα λειτουργήσουν οι επενδυτές στον ΑΠΟΕΛ-Ανέλυσε το πλάνο ο Νίκος Κουγιάλης
Διεξάγονται τρία μεγάλα ντέρμπι-Στόχος η δεύτερη θέση για Άρη και ΑΕΚ