Γίγαντας Γιάννης με 34 πόντους και οι Μπακς το 2-2 με τους Νετς

Οι Μπακς είναι «ζωντανοί», κέρδισαν με  107-96 και ισοφάρισαν την σειρά με τους Νετς στο 2-2, έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος είχε 34 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Ο «Greek Freak» ήταν εκπληκτικός κατά διαστήματα, ειδικά στην Τρίτη περίοδο όταν τα «Ελάφια» πήραν και μία διαφορά ασφαλείας απέναντι στους Νετς, την οποία κράτησαν ως το τέλος για να ισοφαρίσουν την σειρά σε 2-2 και πλέον όλα ξεκινάνε από την αρχή.

Σημαντικό στοιχείο που σίγουρα επηρέασε τον αγώνα, ο τραυματισμός του Ίρβινγκ, με τον Ντουράντ να παίζει μόνος του και τον Χάρντεν στον πάγκο λόγω τραυματισμού.

Στο πρώτο δωδεκάλεπτο οι Νετς ήταν αυτοί που είχαν το προβάδισμα στο τέλος του μιας και είχαν λύσεις κυρίως από τον Ίρβινγκ, με τους Μπακς του Γιάννη να ακολουθούν στο σκορ, με το 23-26 να αφήνει… ανοιχτούς λογαριασμούς για την συνέχεια.

Στην δεύτερη περίοδο τα δεδομένα άλλαξαν με τον τραυματισμό του Ίρβινγκ ο οποίος μετά από καλάθι του, πάτησε πάνω στο πόδι του Γιάννη και βρέθηκε στο παρκέ. Ο άσος των νετς δεν επέστρεψε ξανά στον αγώνα και με δεδομένη την απουσία του Χάρντεν, ο Ντουράντ έμεινε μόνος του. Οι Μπακς εκμεταλλεύτηκαν το… σοκ των Νετς και έκλεισαν προηγούμενοι το πρώτο ημίχρονο με 53-48.

Στην τρίτη περίοδο το Μιλγουόκι μπήκε αποφασισμένο να «καθαρίσει» τον αγώνα και με ένα επιμέρους σκορ 11-2 προηγήθηκε με 64-50, με τον Αντετοκούνμπο να κυριαρχεί στο παρκέ. Από την άλλη πλευρά ο Ντουράντ ήταν μόνος του, προσπαθώντας να κρατήσει τους Νετς στον αγώνα με 16 πόντους στο τρίτο δωδεκάλεπτο. Αλλά ήταν μόνος του.

Οι Μπακς με την άμυνα τους είχαν βρει ρυθμό, επιθετικά ο Γιάννης είχε δίπλα του, τον Μίντλετον, με την διαφορά να φτάνει στους 19 πόντους (97-78) και ουσιαστικά οι Νετς δεν επέστρεψαν ποτέ, με τα «Ελάφια» να φτάνουν στο τελικό 107-96.

Για το Μιλγουόκι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 34 πόντους με 5/10 βολές, 13/21 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 12 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κόψιμο, ο Μίντλετον 19 πόντους, ο Χόλιντει 14 πόντους και 9 ασίστ, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είχε 4 λεπτά συμμετοχής.

Από το Μπρούκλιν ο Ντουράντ είχε 28 πόντους και 13 ριμπάουντ, ο Ίρβινγ παρότι τραυματίστηκε στην 2η περίοδο ήταν ο μοναδικός με διψήφιο αριθμο πόντων, έχοντας 11.

Τα δωδεκάλεπτα: 23-26, 53-48, 81-69, 107-96.

Πηγή: Sdna

Δειτε Επισης

Χαμός στη Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δεν δίνει εισιτήρια στο σύλλογο, ο Αμορίμ πληρώνει για τους συνεργάτες του
Όλο και πιο κοντά στην «βόμβα» με Γκιόκερες η Άρσεναλ
Το ντεμπούτο του Ρονάλντο Τζούνιορ με την Κ15 Πορτογαλίας και η υπερηφάνεια του πατέρα του
Η Άρσεναλ έχει αρπάξει ήδη τον Γιόκερες
Αυτά ζητά η Λίβερπουλ από τη Ρεάλ για να δώσει άμεσα τον Άρνολντ
Το αγαπημένο γκολ του Μέσι που θα μετατραπεί σε έργο τέχνης
Σοκάρει η κόρη του Μαραντόνα-«Πρόκειται για σκηνοθεσία, μια θεατρική παράσταση που μας έστησαν»
Αυτό είναι το μυθικό ποσό που ζητάει η Μπενφίκα για τον Παυλίδη
Στην Αγγλία για διαπραγματεύσεις με τη Σίτι ο Βιρτζ
Η Σαμπντόρια έπεσε στον... γκρεμό της Serie C