Έτρεχε με 145 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο, με στερημένη άδεια και χωρίς ασφάλεια

Μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου, ανέκοψαν χθες βράδυ για έλεγχο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός, ηλικίας 21 ετών.

Ο 21χρονος οδηγούσε με ταχύτητα 145 χιλιόμετρα ανά ώρα, αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο, ενώ από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι οδηγούσε ενώ είχε στερημένη άδεια οδηγού και χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλειας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρα αδικήματα.

Σήμερα ο 21χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας. Στον Αστυνομικό Σταθμό κλήθηκε και ο ιδιοκτήτης του οχήματος, ο οποίος κατηγορήθηκε γραπτώς, γιατί επέτρεψε στον 21χρονο να οδηγήσει το εν λόγω αυτοκίνητο, ενώ είχε στερημένη άδεια οδήγησης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λατσιών συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Aυτός είναι ο Νασιμέντο που έρχεται για τους ερυθρόλευκους-Ένας... εγκέφαλος τσέπης
Εξελίξεις με Βαγιαννίδη και Σπόρτινγκ στις αρχές Αυγούστου-Tι εκτιμούν οι Πορτογάλοι
Υπέστη υποτροπή ο Έντρικ, θα παραμείνει εκτός για αρκετές εβδομάδες
Ο Μπόρχα Σάινθ υπογράφει για πέντε χρόνια στην Πόρτο
Ο Ντοναρούμα σήκωσε τον Μπεράλντο στην αγκαλιά του για να φιλήσει την αγαπημένη του
«Ανοιχτή η υπόθεση του Κωνσταντέλια»
Λακωνικός για την τεσσάρα από την Παρί ο Τσάμπι Αλόνσο-«Ντροπή...»
Θέλει να κάνει κίνηση-ματ με τον Ιβάνουσετς ο ΠΑΟΚ
«Δεν έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, υπάρχει κι άλλος μάρτυρας»
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο στον Ολυμπιακό