Απίστευτη Euro-έμπνευση: Με 1€ κέρδισε 49.500€ στα ματς της Δευτέρας

Τρία ματς ήταν προγραμματισμένα την Δευτέρα (14/6) για το Euro και μέλος της Stoiximan αποφάσισε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας να προβλέψει τους MVP των παιχνιδιών. Έτσι, επέλεξε τον Σικ στο Σκωτία-Τσεχία με απόδοση 11.00, τον Σκρίνιαρ στο Πολωνία-Σλοβακία με απόδοση 45.00 και τον Λίντελεφ στο Ισπανία-Σουηδία με απόδοση 100.00.

Το δελτίο έβγαζε συνολική απόδοση 49500,00 και το μέλος της Stoiximan τοποθέτησε σε αυτό 1€ στις 14:12. Τι ακολούθησε;

Ο Σικ έβαλε και τα 2 γκολ στο Σκωτία-Τσεχία 0-2, το δεύτερο μάλιστα… από τη σέντρα. Δικαιολογημένα MVP! Λίγο αργότερα ο στόπερ Σκρίνιαρ με… σεντερφορίσιο γκολ δίνει τη νίκη στη Σλοβακία να ανακηρύσσεται και αυτός MVP. Και το βράδυ ο Λίντελεφ είναι ο βράχος της Σουηδίας στο 0-0 κόντρα στην Ισπανία με αποτέλεσμα να βγει ο πολυτιμότερος παίκτης του ματς.

Κάπως έτσι, το μέλος της Stoiximan είδε το δελτίο του να επαληθεύεται, κερδίζοντας σχεδόν 50.000€ με ποντάρισμα μόλις 1€!

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Τερματοφύλακας στην Αργεντινή την είδε… Μέσι και το πλήρωσε με γκολ
ΒΙΝΤΕΟ: «Κυρίαρχος» στο bottle flip challenge της Λίβερπουλ ο Τσιμίκας
Η Ντάρια Κασάτκινα θα αγωνίζεται πλέον για την Αυστραλία-Εγκατέλειψε τη Ρωσία
ΒΙΝΤΕΟ: Επίθεση στην αποστολή από οπαδούς της ΑΕΛ καταγγέλλει ο Ηρακλής
Αντετοκούνμπο απαντά στον ΛεΜπρόν: «Θα είχα μάλλον 275 πόντους στα 70s, αλλά άδικη η σύγκριση δύο εποχών»
Ενεπλάκη σε τροχαίο παίκτης του Παναθηναϊκού στη Γλυφάδα-Δεν υπήρξε τραυματισμός
Χάαλαντ: Η μασκότ της Σίτι κατέθεσε μήνυση σε βάρος του, ισχυριζόμενη ότι τη χτύπησε
Παναθηναϊκός: Φίλαθλος έπαθε επιληπτικό επεισόδιο, τον έσωσε ο υπεύθυνος ασφαλείας
Ο Πρόεδρος της FIFA συγχαίρει τις Apollon Ladies
Λουλούδια από Σλούκα και Αλβέρτη για τον Φιλόπουλο (pics&vid)