Μπουφόν: Θέλω να είμαι στην αποστολή της Ιταλίας για το Μουντιάλ!

O Tζιανλουίτζι Μπουφόν επέστρεψε στην Πάρμα και τώρα στόχος του είναι να γυρίσει και στην εθνική ομάδα της Ιταλίας!

Στα 43 του χρόνια ο Ιταλός τερματοφύλακας θα φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας που τον ανέδειξε.

Ο Μπουφόν, ο οποίος άρχισε την καριέρα του από το «Ενιο Ταρντίνι» το 1995, σε ηλικία μόλις 17 ετών, και έμεινε εκεί ως το 2001, όταν και μετακόμισε στο Τορίνο για λογαριασμό της Γιουβέντους, δήλωσε πως στοχεύει να παίξει στο Μουντιάλ του Κατάρ, όταν δηλαδή θα είναι 45 ετών! 

«Θέλω να παίξω για δύο ακόμη χρόνια και να είμαι στην αποστολή της εθνικής για το Μουντιάλ του Κατάρ. Τρελό όνειρο, αλλά όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα με σκληρή δουλειά», τόνισε ο θρυλικός Ιταλός.

Η Πάρμα υποβιβάστηκε από τη Serie A κι έτσι ο Μπουφόν θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στη δεύτερη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος. Δεν θα είναι πάντως η πρώτη συμμετοχή του στη Serie B, όπου έπαιξε και τη σεζόν 2006-07 με τη Γιουβέντους, όταν η τελευταία υποβιβάστηκε λόγω του σκανδάλου δωροδοκίας.

Δειτε Επισης

Παίρνει τον κορυφαίο παίκτη της Ίπσουιτς η Γιουνάιτεντ
Τέλος η χρονιά για τον Καλουλού της Γιουβέντους
H... κατάρα του Ρονάλντο με τα πρωταθλήματα
Οι τεράστιες αποδοχές του Αντσελότι και το αστρονομικό μπόνους κατάκτησης του Μουντιάλ
Έντονη δυσαρέσκεια για Βινίσιους και Ροντρίγκο στη Ρεάλ
Σέζνι: Θα αποφασίσει η σύζυγος μου αν θα μείνω στην Μπαρτσελόνα
Ραφίνια: Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου σε άλλη ομάδα
ΒΙΝΤΕΟ: Φίλαθλοι και παίκτες της Σέφιλντ τίμησαν τη μνήμη του Μπάλντοκ μετά την πρόκριση στον τελικό ανόδου
Παίζεται η επιστροφή του Ρονάλντο στην Σπόρτινγκ
Πάρτι χωρίς Κριστιάνο για την Αλ Νασρ-Ανέβαλε τη στέψη της Αλ Ιτιχάντ η Αλ Χιλάλ