Και επίσημα στον Απόλλωνα ο Χαμάς-Η διάρκεια του συμβολαίου του

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ανακοίνωσε την καταρχήν συμφωνία με την Βάασλαντ Μπέβερεν για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αμίν Χαμάς αλλά και την καταρχήν συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή μέχρι τον Μάιο του 2022 με δικαίωμα επέκτασης μέχρι το 2024.

Ο Αμίν γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1999 στο Βέλγιο κι αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ.

Ο 22χρονος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τη Γκενκ το 2017-2018 πραγματοποιώντας 13 συμμετοχές.

Την αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε ως δανεικός στη Ντε Μπος Ολλανδίας συμπληρώνοντας 29 συμμετοχές και ένα τέρμα.

Τη σεζόν 2019-2020 επέστρεψε στο Βέλγιο για λογαριασμό της Λόμελ, επίσης υπό τη μορφή δανεισμού από τη Γκενκ, πραγματοποιώντας 20 συμμετοχές.

Την περίοδο 2020-2021 πήρε μεταγραφή για τη Βάασλαντ Μπέβερεν με την οποία αγωνίστηκε σε 12 αγώνες.

Ο Αμίν αγωνίστηκε μία φορά στην εθνική Βελγίου Κ17, ενώ το 2017 συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της εθνικής Ανδρών του Μαρόκου στους αγώνες για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου 2018.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Κύπρο τις αμέσως επόμενες ημέρες για να περάσει από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων.

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»