Κλείδωσαν οι 11 από τις 16 ομάδες των νοκ άουτ

Η απίθανη Δανία προκρίθηκε στους «16» του Euro μετά το 4-1 επί της Ρωσίας, την ώρα που η Φινλανδία έμενε 3η μετά το 2-0 από το Βέλγιο.

Τα παραπάνω αποτελέσματα ξεκαθάρισαν ότι οι εξής ομάδες εξασφάλισαν την πρόκριση έστω ως καλύτερες τρίτες: Ελβετία, Αγγλία, Τσεχία, Σουηδία και Γαλλία.

Ασφαλώς και οι τέσσερις τελευταίες μπορούν να πάρουν το εισιτήριο και ως πρώτες ή δεύτερες, ανάλογα τα αποτελέσματα που θα καταγράψουν τις επόμενες δύο ημέρες. Η δε Ελβετία, είναι η πρώτη ομάδα που είναι σίγουρα θα περάσει παρότι τερμάτισε 3η, με τρεις ακόμα θέσεις να απομένουν.

Συνεπώς, οι έντεκα ομάδες των «16» είναι ήδη γνωστές, μαζί με Ιταλία, Ουαλία, Βέλγιο, Δανία, Ολλανδία και Αυστρία.

Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Παίρνει τον κορυφαίο παίκτη της Ίπσουιτς η Γιουνάιτεντ
Τέλος η χρονιά για τον Καλουλού της Γιουβέντους
H... κατάρα του Ρονάλντο με τα πρωταθλήματα
Οι τεράστιες αποδοχές του Αντσελότι και το αστρονομικό μπόνους κατάκτησης του Μουντιάλ
Έντονη δυσαρέσκεια για Βινίσιους και Ροντρίγκο στη Ρεάλ
Σέζνι: Θα αποφασίσει η σύζυγος μου αν θα μείνω στην Μπαρτσελόνα
Ραφίνια: Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου σε άλλη ομάδα
ΒΙΝΤΕΟ: Φίλαθλοι και παίκτες της Σέφιλντ τίμησαν τη μνήμη του Μπάλντοκ μετά την πρόκριση στον τελικό ανόδου
Παίζεται η επιστροφή του Ρονάλντο στην Σπόρτινγκ
Πάρτι χωρίς Κριστιάνο για την Αλ Νασρ-Ανέβαλε τη στέψη της Αλ Ιτιχάντ η Αλ Χιλάλ