Στην τελευταία του κατοικία ο 21χρονος Ανδρέας-Κηδεύεται το Σάββατο

Το τελευταίο αντίο στον 21χρονο Ανδρέα Χριστοδούλου, που σκοτώθηκε σε θανατηφόρο δυστύχημα, το μεσημέρι της Πέμπτης, θα πουν το Σάββατο, συγγενείς και φίλοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ξεψύχησε στην άσφαλτο ο 21χρονος Ανδρέας-Συγκρούστηκε με όχημα 20χρονου

Η κηδεία του άτυχου 21χρονου, θα τελεστεί στις 11:30 το πρωί του Σαββάτου, από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στο Πέρα Χωρίο Νήσου. Ακολούθως, η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο της κοινότητας.

Σημειώνεται ότι λόγω των μέτρων για τον κορωνοιό, η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια.

Το τροχαίο δυστύχημα, σημειώθηκε στον παλιό δρόμο Λευκωσίας-Λεμεσού, στην βιομηχανική περιοχή Ιδαλίου, την ώρα που ο 21χρονος κινείτο με τη μοτοσικλέτα με κατεύθυνση τη Λευκωσία, όταν σε κάποια στιγμή, όχημα που οδηγούσε 20χρονος επιχείρησε παράνομη στροφή δεξιά, με αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία του μοτοσικλετιστή.

Από τη σύγκρουση, ο άτυχος Ανδρέας εκσφενδονίστηκε στην άσφαλτο. Στη σκηνή έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Στο σημείο όπου έγινε η σύγκρουση μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενήργησαν εξετάσεις για τις συνθήκες του τροχαίου.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 21χρονος έφερε προστατευτικό κράνος, ωστόσο αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να του σώσει τη ζωή. 

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 21χρονου, θα διακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού, που θα διενεργηθεί από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα.

Από το τροχαίο τραυματίστηκε και ο 20χρονος οδηγός του οχήματος, ο οποίος επίσης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Υπενθυμίζεται ότι, η Αστυνομία απηύθυνε έκκληση προς οποιοδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802023, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στο τηλέφωνο 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αυτό είναι το πρόγραμμα του πρωταθλήματος-Οι ημερομηνίες των ντέρμπι φωτιά
Την Πέμπτη η κλήρωση της Cyprus League by Stoiximan
Από τον Κεραυνό στο Κόσοβο ο Μιχάλης Κακιούζης
Ο λόγος που η Κρουζ Αζούλ έβαλε τον διεθνή Έλληνα επιθετικό να προπονείται μόνος του
Ανάμεσα στους υποψήφιους στόχους της Μπαρτσελόνα ο Μπράιαν Σαραγόσα
Εκτός αποστολής για την προετοιμασία της Ανόρθωσης Παρούτης και Αμποάγκιε-Πρόβλημα με τη βίζα του Αφρικανού
Συνεχίζεται το θρίλερ με Βαλαντσιούνας-Ποιος είναι ο δρόμος για να πάει στον Παναθηναϊκό
Απαντά για το επεισόδιο με Ενρίκε ο Ζοάο Πέδρο-«Δεν ξέρουν να χάνουν»
Κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ Γ' Κατηγορίας η Κύπρος
Σάλος με Λαμίν Γιαμάλ-Καταγγελία ότι πλήρωσε άτομα με νανισμό για ψυχαγωγία στο πάρτι γενεθλίων του