Προβάδισμα η Λίβερπουλ για τον Ραφίνια της Λιντς

Η Λίβερπουλ φαίνεται πως έχει αποκτήσει προβάδισμα για τον Ραφίνια της Λιντς, σε σχέση με τους δύο «αιώνιους» του Μάντσεστερ, Γιουνάιτεντ και Σίτι.

Ο Βραζιλιάνος έκανε μία εξαιρετική χρονιά στο Έλαντ Ρόουντ έχοντας 7 γκολ και 11 ασίστ, δικαιώνοντας την Λιντς που έδωσε 17 εκ. λίρες για να τον αποκτήσει, μιας και η αξία του έχει τουλάχιστον διπλασιαστεί. 

Η Λίβερπουλ σύμφωνα με δημοσιεύματα, είναι η βασική υποψήφια για την απόκτηση του, στην «κούρσα» με την Μάντσεστερ Σίτι και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν και η Λιντς μέχρι στιγμής έχει δείξει πως δεν επιθυμεί να τον πουλήσει. Ο Ραφίνια από την πλευρά του δηλώσει χαρούμενος στο Έλαντ Ρόουντ, αλλά από την άλλη αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. 

Πηγή: SDNA

Δειτε Επισης

Η Μπάγερν πουλάει τον winger Σαραγόσα, που έχει στη λίστα του ο Ολυμπιακός, ζητώντας 18 εκατ. ευρώ
Σκάνδαλο στην Ισπανία-Παίκτης της Σεβίλλης κατηγορείται για παράνομο στοιχηματισμό
Αιχμές Γκαρνάτσο για Αμορίμ-«Έπαιζα σε κάθε γύρο του Europa League και σε αυτό το ματς αγωνίστηκα μόνο 20 λεπτά»
Εγκαυματίας σε ποσοστό 18% ο Λούσιο-Υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις
Το μπόνους που θα πάρει ο Ποστέκογλου για την κατάκτηση του Europa League
Τα 20 χρόνια στους πάγκους και η μετανάστευση στην Αυστραλία για τον Άγγελο Ποστέκογλου
Αποχωρεί από τη Ρεάλ ο Μόντριτς
Πλησιάζει στη Νάπολι ο Ντε Μπρόινε.
Ο Άγγελος Ποστέκογλου έγινε ο πρώτος Έλληνας προπονητής ποδοσφαίρου με ευρωπαϊκό τίτλο
ΒΙΝΤΕΟ: Το... Thug Life πανό των παικτών της Τότεναμ για τον Ποστέκογλου