«"Όχι" του Κυριάκου Παπαδόπουλου στον Κετσπάγια»

Την περίπτωση του Κυριάκου Παπαδόπουλου, εξέτασε η Ανόρθωση, σύμφωνα με ελλαδικό μέσο ενημέρωσης.

Όπως αναφέρει το «to20.gr», «υπό άλλες συνθήκες θα ήταν μια πρόταση που θα τον έβαζε σε σκέψεις. Στη Λοκομοτίβα του Ζάγκρεμπ αγωνίζεται άλλωστε και είναι ξεκάθαρο πως ψάχνει την ευκαιρία να ανέβει level.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, περί ου ο λόγος, έχει αφήσει πίσω του τα πολλά προβλήματα που δεν τον άφησαν να κάνει την καριέρα που πίστευε ότι μπορεί μετά την καλή σεζόν στην Κροατία και την επιστροφή του στην Εθνική αναζητά μια νέα πρόκληση».

Σημειώνει ότι, «ο Τιμουρ Κετσπάγια τον προσέγγισε για να τον έχει μαζί του στην Ανόρθωση, πιστεύοντας πως μπορεί να στηριχθεί πάνω του για την άμυνα της ομάδας του. Η απάντηση όμως που πήρε σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Κύπρο ήταν αρνητική. Ο Παπαδόπουλος ελπίζει σε κάτι καλύτερο.

Ιδανικά για αυτόν θα ήταν η επιστροφή στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, κάτι που όμως δεν προκύπτει από πουθενά». 

Καταλήγοντας, το ρεπορτάζ σημειώνει πως, «αν δεν προκύψει και εκεί; Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι το μεγάλο στοίχημα. Η Λοκομοτίβα άλλωστε δεν θα στεκόταν εμπόδιο. Έτσι και αλλιώς η τωρινή ομάδα του 29χρονου στόπερ δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα από την στιγμή που τον Δεκέμβριο λήγει το συμβόλαιο του Κυριάκου Παπαδόπουλου».

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»