Ο Νόιερ έστριψε το μαχαίρι στην πληγή των Βραζιλιάνων μετά την εφτάρα

Ο Μάνουελ Νόεϊρ ρωτήθηκε για τη νίκη της Γερμανίας με 7-1 κόντρα στην Λετονία και όπως ήταν φυσικό βρήκε ευκαιρία να στρίψει το μαχαίρι στην πληγή των Βραζιλιάνων.

Η Γερμανία ολοκλήρωσε τα φιλικά της παιχνίδια πριν από το Euro 2020 παίζοντας φιλικό με την Λετονία. Τα πάντσερ ήταν εντυπωσιακά και επικράτησαν 7-1.

Πρόσωπο της αναμέτρησης ήταν ο Μάνουελ Νόιερ. Ο εμβληματικός τερματοφύλακας έφτασε τις 100 συμμετοχές με την φανέλα της Εθνικής ομάδας της χώρας του και γνώρισε την αποθέωση.

Μετά το τέλος του αγώνα φρόντισε να στείλει μήνυμα στους αντιπάλους της Γερμανίας. "Θα είναι δύσκολο να παίξει οποιαδήποτε ομάδα με μας" είπε ο κίπερ των Γερμανών.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την έκταση του σκορ και φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να στρίψει το μαχαίρι στην πληγή των Βραζιλιάνων. "Κοιτάξτε, το 7-1 κόντρα στην Βραζιλία ήταν σίγουρα πιο γλυκό" είπε ο Νόιερ και ξέσπασε σε γέλια.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Ο Εμπαπέ σπάει τα ρεκόρ με τη Ρεάλ αλλά δεν κατακτά τρόπαια (pic)
Διαφήμιση της Ντιλέτα Λεότα κόπηκε λόγω «σεξουαλικού» περιεχομένου
Ο Ντι Μαρία ενημέρωσε την Μπενφίκα ότι θα φύγει μετά το Κύπελλο Πορτογαλίας
Επιπλέον 15.000 οπαδοί της Τότεναμ χωρίς εισιτήριο θα φτάσουν στο Μπιλμπάο για τον τελικό του Europa
Το τεράστιο συμβόλαιο που προσφέρει η Άρσεναλ στον Γιόκερες
Ξεσπά η μητέρα του Σάλα κατά του προέδρου της Ναντ-Κάνει λόγο για ψυχρό χειρισμό
Επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον για Τσιμίκα η Λιντς
Ξεπέρασε τον Ντι Στέφανο στην πρώτη του σεζόν στη Ρεάλ o Eμπαπέ
Αυτοκτόνησε ο Άγιαξ και χαρίζει το πρωτάθλημα στην Αϊντχόφεν
Η Ρεάλ έκλεισε τον Χάουσεν-Στα 60 εκατομμύρια το deal με την Μπόρνμουθ