Κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από την ΑΕΛ

Κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από την ΑΕΛ, η οποία ενημερώνει πως τα έσοδα από το φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και από το πρώτο εντός έδρας Ευρωπαϊκό, θα διατεθούν σε άπορους μαθητές.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της, «Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ανακοινώνει ότι στα πλαίσια της συνεργασίας της με το ίδρυμα ΚΕΠΑΚΥ και την «ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ», έχει αποφασίσει όπως παραχωρήσει τα καθαρά έσοδα του πρώτου φιλικού με τον Ολυμπιακό Λευκωσιας, όπως επίσης και του πρώτου εντός έδρας ευρωπαϊκού της αγώνα που θα διεξαχθεί στο Τσιρειο στάδιο στις 22/7 για την εκστρατεία «ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ» με απώτερο στόχο και σκοπό την βοήθεια 5.000 άπορων μαθητών δημοτικών σχολείων ανά το Παγκύπριο».

Η ΑΕΛ καλεί «τον φίλαθλο κόσμο, εταιρείες και άλλους οργανωμένους φορείς και σύνολα, όπως συμμετέχουν στην εκστρατεία. Για την ενίσχυση της προσπάθειας θα υπάρχουν λαχνοί αξίας 5€ στο “AEL LIMASSOL SHOP” στην Οδό Αγίας Ζώνης 12».

Δειτε Επισης

Διεκδικεί την Προεδρία της ΚΟΠ ο Χάρης Λοϊζίδης-Ανακοινώνει τις αποφάσεις του την Πέμπτη
Στο μύλο της ονοματολογίας και ο Ανδρέας Μιχαηλίδης-Βροχή τα ονόματα για τον νέο πρόεδρο της ΚΟΠ
Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Μάντζιος από την απόδοση της Εθνικής Κύπρου
Πετρίδης για επαφές με επενδυτές: Οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς δεν έχουν ναυαγήσει
Απαντά στη Βασιλείου ο Κρις Τριανταφυλλίδης για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ατυχέστατη αρνητική παρένθεση»
Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι
H ενδεκάδα της Εθνικής για το παιχνίδι με την Βουλγαρία
Στην Ζρίνσκι και επίσημα Σούσιτς