Ημέρα κλήρωσης για Ανόρθωση και ΑΕΛ-Μαθαίνουν αντιπάλους

Για δύο σενάρια μαθαίνει πιθανούς αντιπάλους και η Ανόρθωση, καθώς εάν αποκλείσει τη Ραπίντ Βιέννης, στα πλέι οφ του Europa League θα βρει μπροστά της μία από τις Αντβέρπ, Φενερμπαχτσέ, Ζόρια Λουχάνσκ, Άλκμααρ, Στουρμ Γκρατς και Ράντερς.

Επιπλέον, εάν αποκλειστεί, όμως, από τους Αυστριακούς, οι πιθανοί αντίπαλοί της στο Conference League θα είναι η Ρόμα, ο ηττημένος του ζευγαριού Γιάπλονετς – Σέλτικ και οι νικητές των ζευγαριών Σότσι – Παρτιζάν, Λοκομοτίβ Πλόβντιβ – Κοπεγχάγη και Σλασκ – Μπερ Σεβά.

Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΛ

Οι γαλαζοκίτρινοι, λόγω της ψηλής βαθμολογίας της Καραμπάχ, είναι στους ισχυρούς της κλήρωσης για τα πλέι οφ του Conference League.

Σε περίπτωση που η ομάδα της Λεμεσού περάσει το εμπόδιο των Αζέρων στον γ΄ προκριματικό, στα πλέι οφ θα παίξει με τον νικητή ενός εκ των εξής ζευγαριών: ΤΣΣΚΑ Σόφιας – Όσιγεκ, Πάσος Φερέιρα – Λάρνε, Μπρέινταμπλικ – Αμπερντίν, Τσουκαρίτσκι – Χάμαρμπι.

Δειτε Επισης

Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Μάντζιος από την απόδοση της Εθνικής Κύπρου
Πετρίδης για επαφές με επενδυτές: Οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς δεν έχουν ναυαγήσει
Απαντά στη Βασιλείου ο Κρις Τριανταφυλλίδης για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ατυχέστατη αρνητική παρένθεση»
Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι
H ενδεκάδα της Εθνικής για το παιχνίδι με την Βουλγαρία
Στην Ζρίνσκι και επίσημα Σούσιτς
Πάνε Ολλανδία οι κυπελλούχοι-Μετρούν αντίστροφα για τη νέα σεζόν
Έκλεισε και Κατελάρη η Ανόρθωση-Η διάρκεια του συμβολαίου του