Τα δεδομένα για Λοΐζου, οι μνηστήρες και ο καυτός Αύγουστος

Μπήκαμε στην τελική ευθεία της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και ο φετινός Αύγουστος για την Ομόνοια θα είναι καυτός, όχι μόνο λόγω των ψηλών θερμοκρασιών, αλλά και για το μέλλον του Λοΐζου Λοΐζου, ο οποίος με την εκπληκτική του εμφάνιση το βράδυ της Πέμπτης, ζέστανε ξανά το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού.

Συγκεκριμένα, ήδη από την επόμενη ημέρα του παιχνιδιού με την Άντβερπ, δημοσιεύματα στον Τύπο του Βελγίου έκαναν λόγο για το ότι η Κλαμπ Μπριζ, ομάδα η οποία στο παρελθόν κατέθεσε πρόταση στην Ομόνοια για να αποκτήσει τον διεθνή άσο, παραμένει στο κόλπο για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Προστέθηκε και η Αντβέρπ στους μνηστήρες του Λοΐζου

Παράλληλα, οι Βέλγοι σημειώνουν ότι ότι εκτός από την Κλαμπ Μπριζ, φαίνεται ότι την περίπτωση του νεαρού εξτρέμ των πρασίνων, εξετάζουν τόσο η Άντερλεχτ, όσο και η αντίπαλος τους Άντβερπ

Συνεπώς, τη δεδομένη χρονική στιγμή, όλα είναι ανοικτά σχετικά για το μέλλον του Λοΐζου, ο οποίος εάν συνεχίσει με τέτοιες εμφανίσεις στην Ευρώπη, τότε θα αναγκάσει αρκετούς συλλόγους να... σφαχτούν στα πόδια του ώστε να τον αποκτήσουν.

Από την πλευρά της η Ομόνοια, είναι στο ακουστικό για τις εξελίξεις στο κομμάτι των μεταγραφών, ωστόσο αυτή την στιγμή η προσοχή όλων, είναι στραμμένη στον επαναληπτικό της ερχόμενης Πέμπτης με την Άντβερπ, όπου εκεί θα τα δώσει όλα για να εξασφαλίσει την πρόκριηση στους ομίλους του Εuropa League.

Πάντως οι πράσινοι χειρίζονται το όλο θέμα και για να παραχωρήσουν τον διεθνή άσο, θα πρέπει στα γραφεία της ομάδας να φθάσει μια πρόταση, η οποία να τους αφήνει ικανοποιημένους στο οικονομικό κομμάτι.

Από εκεί και πέρα, τίποτα δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες, που υπολείπονται για να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος, αφού οι φίλοι της Ομόνοια αναμένουν με ανυπομονησία το όλο θέμα και την κατάληξη που θα έχει.

Tέλος, το σίγουρο είναι ότι με τέτοιες εμφανίσεις σε τέτοιο υψηλό επίπεδο, ο Λοΐζος ανεβάζει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό παζάρι, αναγκάζοντας μεγάλες ομάδες από την Ευρώπη να κτυπήσουν την πόρτα της Ομόνοιας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»