Πώς απαντά η Ομόνοια στη σεναριολογία περί ενδιαφέροντος Λοΐζου

Τις εντυπώσεις έκλεψε στον αγώνα της Πέμπτης, απέναντι στην Αντβέρπ, ο Λοΐζος Λοΐζου, με αποτέλεσμα από την επόμενη μέρα το όνομα του να βρίσκεται στο προσκήνιο, κυρίως από ομάδες του Βελγίου. 

Απάντηση για το εάν έχει φθάσει κάποια επίσημη πρόταση στα γραφεία της Ομόνοιας, για τον νεαρό άσο, κλήθηκε να δώσει ο πρόεδρος του σωματείου της Ομόνοιας, Μάριος Αργυρίδης.

Σε δηλώσει του στην εκπομπή της Cytavision «GOAL n ROLL» ανέφερε ότι «Δεν έχω κάτι υπόψιν μου. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο στα γραφεία της Ομόνοιας. Αυτή τη στιγμή πρέπει όλοι να είμαστε επικεντρωμένοι στο παιχνίδι. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την Ομόνοια, μέχρι τον Μάιο του 2024. Υπάρχει μια διαδικασία για μεταγραφή, εάν επιθυμεί κάποιος ξέρει τη διαδικασία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: O... μικρός πρίγκιπας που εξελίσσεται σε βασιλιάς του κυπριακού ποδοσφαίρου

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος
Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου