Το μέλλον της Ομόνοιας στην άμυνα που βγάζει ασπροπρόσωπο τον Μπεργκ

Ψηλά φαίνεται να μπαίνει ο πήχης για τον νεαρό Νικόλα Παναγιώτου, τον παίχτη των πρασίνων, ο οποίος απέναντι στην Αντβέρπ, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και μπορεί κάποιος να τον χαρακτηρίσει ως το μέλλον της άμυνας.

Ο κύπριος στόπερ κέρδισε θέση στην ενδεκάδα του τριφυλλιού, λόγω του τραυματισμού του Χούμποτσαν, με τον Χένινγκ Μπεργκ να τον διατηρεί στο αρχικό σχήμα και στο παιχνίδι με τους Βέλγους. Ωστόσο ππλέον θα είναι δύσκολο να βγει από το αρχικό σχήμα.

Ο 21χρονος αμυντικός, τόσο στα παιχνίδια με τη Φλόρα Ταλίν, όσο και στον αγώνα με την Αντβέρπ, έβγαλε τον προπονητή του ασπροπρόσωπο.

Μάλιστα, με τις εμφανίσεις του ο Παναγιώτου, περιόρισε τον Γιούστε στον πάγκο, με τον νεοαποκτηθέντα να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Ο 21χρονος στην περσινή σεζόν κατέγραψε μόλις πέντε συμμετοχές, εκ των οποίων στις τέσσερις ήταν βασικός. Ακολούθησε την αποστολή στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και ο Μπεργκ, αφού είδε αρκετά πράγματα στον νεαρό, τον έριξε στη μάχη.

Ο Παναγιώτου κλήθηκε να αγωνιστεί σε τέτοια παιχνίδια υψηλού επιπέδου και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, αφού ήταν σταθερός στο παιχνίδι του. 

Πάντως, είναι σίγουρα ο νεαρός στόπερ χρειάζεται αρκετή δουλειά ώστε να σταθεροποιηθεί, ωστόσο με τέτοιες εμφανίσεις κερδίζει την εμπιστοσύνη του προπονητή.

Ο Χένινγκ Μπεργκ απέδειξε περίτρανα πως δεν νοιάζεται ούτε για ονόματα, ούτε για ηλικίες, ούτε για εμπειρία και δίνει έμφαση στα νεαρά ταλέντα, τα οποία μέχρι σήμερα τον βγάζουν ασπροπρόσωπο και με το παραπάνω.

Παράλληλα, δεν είναι απίθανο, πολύ σύντομα να φθάσει και η κλήση της Εθνικής Ανδρών για τον Νικόλα, αφού ο Κύπριος άσος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις.

Το μέλλον του 21χρονου στόπερ της Ομόνοιας, προδιαγράφεται λαμπρό και φαίνεται πως ο ίδιος δείχνει τόσο ικανός, όσο και έτοιμος να καθιερωθεί στην ενδεκάδα της Ομόνοιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»