Τιμούρ: Mετά το 2008 δεν έγινε τίποτα καλά μέχρι πριν από δύο χρόνια

Για τις διαφορές τόσο της δικής του ομάδας, όσο και της Ραπίντ Βιέννης, σε σχέση με την προηγούμενη φορά που οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί, μίλησε ο προπονητής της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, μιλώντας στη διάσκεψη ενόψει του αυριανού ματς, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

«Είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είναι πολύ καλή ομάδα, για να τερματίσει δεύτερη στο πρωτάθλημα της Αυστρίας. Θα είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος».

Για τις διαφορές της Ανόρθωσης σε σχέση με το 2008, όταν είχε παίξει ξανά με τη Ραπίντ o Κετσπάγια είπε πως «μετά το 2008 δεν έγινε τίποτα καλά μέχρι πριν από δύο χρόνια όταν επιστρέψαμε, πήραμε το κύπελλο και γι' αυτό είμαστε εδώ. Η ομάδα σιγά σιγά βρίσκει τα πόδια της».

Σε ερώτηση για το πώς θα προσεγγίσει το παιχνίδι η ομάδα με δεδομένο ότι δεν μετράνε πλέον τα εκτός έδρας γκολ, ο Γεωργιανός τεχνικός είπε ότι «πρέπει να κερδίζεις για να περάσεις, δεν μετράνε οι ισοπαλίες. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όπως μπορούμε, αν το κάνουμε μπορούμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας διευκολύνει στο δεύτερο παιχνίδι στη Λάρνακα».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Κωστάκης Αρτυματάς, ο οποίος ανέφερε πως «είναι ο πρώτος μας ευρωπαϊκός αγώνας. Προετοιμαστήκαμε, είμαστε εδώ έτοιμοι να παλέψουμε για ένα αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει να περάσουμε στην επόμενη φάση».

 

Δειτε Επισης

Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της
Τα άτομα με προβλήματα ακοής, όρασης θα μπορούν να βιώσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Θα επηρεάσει ο τραυματισμός του Γιάννη την Εθνική Ελλάδας και το Προολυμπιακό;
Ίρβινγκ και Ντόντσιτς έστειλαν το Ντάλας στα ημιτελικά της Δύσης
Η στιγμή που ο Τζέιμς βούτηξε μέσα στους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε, στη σύρραξη της Κωνσταντινούπολης
Φερστάπεν: «Δεν θα παραλύσει η Red Bull με την φυγή του Νιούι»
Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων