ΒΙΝΤΕΟ: Όταν ο... Απολλωνίστας Μάγκλιτσα μάτωνε τα γαλαζοκίτρινα δίχτυα

Αντιμέτωπος με την... πρώην του ομάδα θα τεθεί ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ, Άντον Μάγκλιτσα, στο σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στους γαλαζοκίτρινους και τον Απόλλωνα, στο Τσίρειο στάδιο. 

Ο Κροάτης φορ πραγματοποίησε ντεμπούτο με τον σύλλογος της Λευκωσίας, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ενώ σήμερα δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο Σωρόνης Αυγουστή να τον ρίξει στη μάχη από την αρχή.

Ο 29χρονος άσος, στην προηγούμενη του θητεία του στο νησί μας με την φανέλα του Απόλλωνα, σκόραρε έξι γκολ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, σε επτά αγώνες.

Συγκεκριμένα, το πρώτο γκολ ήρθε το 2016 στην ισοπαλία των δύο ομάδων με σκορ 2-2, στο ΓΣΠ, όταν ο Μάγκλιτσα άνοιξε το σκορ στο 22'.

Δύο χρόνια αργότερα, ο Κροάτης επιθετικός σκόραρε δύο γκολ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Το ένα ήταν στη μεγάλη νίκη με 4-0 στο ΓΣΠ, ενώ το δεύτερο ήταν την ίδια χρονιά, στο Τσίρειο στάδιο, όταν ο Απόλλωνα ηττήθηκε με 2-1 από τους γαλαζοκίτρινους. 

Επιπλέον, το τρίτο γκολ ήρθε την ίδια χρονιά, όταν ο Μάγκλιτσα έβαλε μπροστά στο σκορ τον Απόλλωνα στο 43', σε αναμέτρηση που η ομάδα της Λεμεσού κέρδισε 2-0 το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Την ίδια χρονιά, ο 29χρονος στην εντός έδρας νίκη του Απόλλωνα επί του ΑΠΟΕΛ με σκορ 4-2, πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του στο παιχνίδι, ενώ το τελευταίο για τον Κροάτη ήρθε στην εκτός έδρας ήττα της ομάδας του με 2-1, στο ΓΣΠ, σε ένα παιχνίδι το οποίο ήταν τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Με την αναμέτρηση στο Τσίρειο και το ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες, μένει να δούμε αν o Mάγκλιτσα σκοράρει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, σε ένα ματς ιδιαίτερο για τον ίδιο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού
Αναμονή για το άνοιγμα της Βόρειας στον ΑΠΟΕΛ-Ηφαίστειο το ΓΣΠ στον τελικό με ΑΕΚ
Ηλίας Χαραλάμπους για το πρωτάθλημα με τη Στεάουα: Να είμαι καλός οδηγός και για άλλους προπονητές
Πράξη δεύτερη για ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για τα ημιτελικά των πλέι οφ
Σφράγισε την παραμονή της η Καρμιώτισσα, στη δεύτερη κατηγορία η Δόξα
Οριστικά στη Β’ κατηγορία η Δόξα μετά και τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής
Νίκη γοήτρου για τον Οθέλλο κόντρα στην ΑΕΖ
Πλήρες sold out μέσα σε επτά ώρες έκαναν οι ΑΠΟΕΛίστες για τον τελικό του πρωταθλήματος
Έγιναν καπνός τα εισιτήρια από τους ΑΠΟΕΛίστες για τη Νότια μέσα σε δέκα λεπτά
Συγκινεί ο Κατσαβάκης-Σε δημοπρασία η φανέλα του Champions League για την Ανόρθωση