Το... κενό που θέλει να καλύψει ο Μπεργκ και η δουλειά στις αμυντικές αδυναμίες

Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο καλείται να ξεπεράσει τις απουσίες, αλλά και να αφήσει πίσω της τις κακές εμφανίσεις των προηγούμενων αγωνιστικών, δίνει η Ομόνοια απέναντι στην Πάφο.

Οι πράσινοι, μετά το επεισοδιακό παιχνίδι απέναντι στην Δόξα το οποίο κέρδισε με δύο γκολ στις καθυστερήσεις και ο απόηχός του κράτησε για ολόκληρη την εβδομάδα, μπαίνουν ξανά στο γήπεδό τους, έχοντας να αντιμετωπίσουν αυτή τη φορά μια ομάδα που έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη ενόψει της νέας χρονιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα σενάρια για τον αντικαταστάτη του Γκόμεθ και το πιτσιρίκι που σηκώνει το χέρι

Η παφιακή ομάδα που τα προηγούμενα χρόνια είχε χαρακτηριστεί ο κακός δαίμονας των πρασίνων, ταξιδεύει στο ΓΣΠ, με μοναδικό στόχο να επιστρέψει στα επιτυχή αποτελέσματα, έπειτα από δύο αγώνες.

Ο Χένινγκ Μπεργκ, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του την κακή παράδοση, αλλά και γνωρίζοντας την κρισιμότητα του αγώνα, προσπάθησε καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας να κρατήσει τους παίκτες του συγκεντρωμένους και μακριά από τα όσα τεκταίνονταν γύρω από τον αγώνα με τη Δόξα. Ο στόχος του, ήταν να μην επηρεαστεί η ομάδα από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και να την πληρώσει στο παιχνίδι με την Πάφο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η σούπερ έκπληξη που θα περιμένει τους Ομονοιάτες στο ΓΣΠ την Κυριακή

Ο Νορβηγός προπονητής, δούλεψε παράλληλα στις αδυναμίες που έδειξε η ομάδα του απέναντι στην Δόξα, με μοναδικό στόχο να παρουσιαστεί καλύτερη απέναντι στην Πάφο. Μεταξύ των σημείων που χρήζουν διόρθωσης, είναι η αμυντική λειτουργία, η οποία από μεγάλο πλεονέκτημα, έχει μετατραπεί σε αχίλλειος πτέρνα των πρασίνων.

Αυτό το πρόβλημα ενδεχομένως να λυθεί στην πορεία των αγώνων, όταν ο προπονητής της Ομόνοιας κατασταλάξει σε μια βασική δυάδα στην άμυνα, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί, παρότι δοκίμασε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μπεργκ θα στερηθεί των υπηρεσιών των Κούσουλου, Μποτεάκ και Ντίσκερουντ, που είναι τραυματίες, ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Ζόρντι Γκόμεθ που αποβλήθηκε στον αγώνα απέναντι στην Δόξα.

Από τις απουσίες, διαφαίνεται μεγάλο κενό στην μεσαία γραμμή της Ομόνοιας, την οποία πιθανότατα θα καλύψει ο Φώτης Παπουλής, χωρίς να αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί ο νεαρός Xαραλάμπους που έπαιξε στο Super Cup, απέναντι στην Ανόρθωση και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η ιστορία που κρύβεται πίσω από τα ονόματα των 7+2 κυπριακών γηπέδων (pics)

Υπενθυμίζεται ότι οι πράσινοι μετά την Πάφο, έχουν τον πρώτο τους εντός έδρας αγώνα, απέναντι στην Καραμπάγκ, για το Conference League, ο οποίος θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη, στις 22:00, στο ΓΣΠ.

Ως εκ τούτου, ο Μπεργκ πιθανότατα να προφυλάξει κάποιους ποδοσφαιριστές, αφού οι πράσινοι έχουν αρκετές ελπίδες να περάσουν στην επόμενη φάση και θα τις διεκδικήσουν.

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας