Πως να μην συγχυστεί ο κόσμος με τις αναλύσεις….

Δύο αναλυτές φάσεων, πρώην διαιτητές κλήθηκαν 24 ώρες μετά το ντέρμπι ΑΕΛ-Απόλλωνα να ερμηνεύσουν τις επίμαχες φάσεις.

Έχοντας δει τις επαναλήψεις των φάσεων δεκάδες φορές, εξέφρασαν τις απόψεις τους οι οποίες είναι εκ διαμέτρου αντίθετες! Καθαρή κόκκινη στον Κεραυνό λέει ο ένας, μεγάλος λάθος η κόκκινη λέει ο άλλος! Ήταν εντός περιοχής η ανατροπή του Τσάβες και άρα πέναλτι για την ΑΕΛ λέει ο ένας, εκτός περιοχής η παράβαση λέει ο άλλος!

Το θέμα μας δεν είναι ποιος έχει δίκαιο και ποιος άδικο αλλά το γεγονός πως, τέτοιες διαφωνίες, προκαλούν μεγάλη σύγχυση στους φιλάθλους.

Από την άλλη, είναι και μια ευκαιρία να καταλάβουν όλοι και κυρίως οι παράγοντες των ομάδων πως οι φάσεις δεν είναι πάντα άσπρο-μαύρο.

Για αυτό, ας πιστώσουν όλοι και λίγο τους διαιτητές. Που καλούνται να ερμηνεύσουν φάσεις την στιγμή που γίνονται και όχι 24 ώρες μετά.

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας