Η προσέγγιση του ΑΠΟΕΛ στον Καφού και οι δυσκολίες στην εποχή Μιλτιάδη Νεοφύτου

Στο τρόπο που τον οδήγησε στην Κύπρο αναφέρθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας και της Ανόρθωσης, Σεμέδο Καφού.

Σε δηλώσεις το στο Στο επεισόδιο του «#NoChoftes-Podcast», ο παλαίμαχος άσος προέβη στην αποκάλυψη, ότι κατά την παραμονή του στο νησί μας, παράγοντας του ΑΠΟΕΛ τον είχε προσεγγίσει. 

Παράλληλα, ο Καφού μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά την εποχή Μιλτιάδη Νεοφύτου στην Ομόνοια αλλά και την προτίμηση που είχαν σε μεγάλα ονόματα.

Ο πρώην άσος των πρασίνων μίλησε και για το ιστορικό του γκολ απέναντι στην ΑΕΚ Αθηνών του Ριβάλντο, ενώ όπως ανέφερε παράγοντας του ΑΠΟΕΛ τον είχε προσεγγίσει, λόγω της γνωριμίας του με τους Έλιο Πίντο και Νούνο Μοράις.

Επιπλέον, όπως δήλωσε προτού καταλήξει στην ΑΕΛ, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2011-12, τον πλησίασαν από την Ομόνοια για επανένταξη, αλλά όπως υποστήριξε, προτίμησαν άλλους ποδοσφαιριστές από τους οποίους θα έπαιρναν προμήθεια από μάνατζερ.

«Με αποζημίωσε η Ομόνοια και μου απαγόρευσε να πάω σε άλλη κυπριακή ομάδα», δήλωσε ο Σεμέδο Καφού. 

Ο Καφού ανέφερε, επίσης, ότι η παρουσία του στην Αλκή, συνδυάστηκε με δυσάρεστες εμπειρίες, αφού ήταν απλήρωτοι για μήνες, ενώ αποκάλυψε ότι παίκτες της ομάδας είχαν μειωμένη απόδοση και κάποια αποτελέσματα ήταν πολύ περίεργα.

Δειτε Επισης

Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Μάντζιος από την απόδοση της Εθνικής Κύπρου
Πετρίδης για επαφές με επενδυτές: Οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς δεν έχουν ναυαγήσει
Απαντά στη Βασιλείου ο Κρις Τριανταφυλλίδης για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ατυχέστατη αρνητική παρένθεση»
Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι
H ενδεκάδα της Εθνικής για το παιχνίδι με την Βουλγαρία
Στην Ζρίνσκι και επίσημα Σούσιτς
Πάνε Ολλανδία οι κυπελλούχοι-Μετρούν αντίστροφα για τη νέα σεζόν
Έκλεισε και Κατελάρη η Ανόρθωση-Η διάρκεια του συμβολαίου του