«Είμαι αισιόδοξος, η ομάδα θα πάρει αποτελέσματα που δεν θα περιμένει κανένας»

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του αλλά απογοητευμένος από το αποτέλεσμα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Νίκος Κωστένογλου.

«Δεν μπορώ να είμαι ευχαριστημένος μετά από μια ήττα. Τα δύο τέρματα που πέτυχαν οι Ρώσοι σε καθοριστικά χρονικά σημεία μας επηρέασαν αρνητικά και χρειαστήκαμε χρόνο να ισορροπήσουμε και να μπούμε στο παιχνίδι, κυρίως μετά το πρώτο τέρμα. Κρατάμε τα θετικά που είδαμε στον αγώνα από την ομάδα μας. Κερδίζουμε περισσότερους ποδοσφαιριστές για τη συνέχεια».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «είχαμε πολλές απουσίες σε σχέση με την ομάδα που αγωνίστηκε το Μάρτιο και αυτό μας επηρέασε, όχι λόγω της ποιότητας των ποδοσφαιριστών που έπαιξαν αλλά λόγω της έλλειψης συγχρονισμού. Σε αυτή τη σειρά των αγώνων, έχουμε ένα τελευταίο παιχνίδι την Τρίτη στη Σλοβακία και πάμε να το αντιμετωπίσουμε με αξιοπρέπεια. Μιλώντας γενικότερα, είμαι αισιόδοξος για το μέλλον της Εθνικής Κύπρου. Με την πάροδο του χρόνου, αυτή η ομάδα θα πάρει αποτελέσματα που δεν θα περιμένει κανένας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Μοσχοβίτικο... χαστούκι για την Εθνική, παραμένει τελευταία

Δειτε Επισης

Θλίψη στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ για το θάνατο του 28χρονου Χαράλαμπου
Από το ισπανικό πρωτάθλημα στο κυπριακό και στην Ομόνοια Αραδίππου
Καλωσόρισε τον Πάμπλο Γκαρσία ο ΑΠΟΕΛ
Επιμένουν για Ελ Αραμπί στην Ελλάδα
Στο στόχαστρο Φερεντσβάρος και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ο Κουλιμπαλί
Τη Δευτέρα η συνάντηση ομάδων και ΚΟΑ για την κάρτα φιλάθλου-Το πλάνο του ΚΟΑ για το Μακάρειο
Παραχωρεί γη και κλειστό χώρο για τις ανάγκες της ΑΕΛ ο Budzinski
Πρώτα Κυπερούντα και μετά Πολωνία η προετοιμασία της ΑΕΛ-Ανακοίνωσε τέσσερα φιλικά
«Κάποιοι έλαβαν διαφορετικά μηνύματα, ένας πρόεδρος μου είπε ότι είμαι εναντίον της ομάδας του»
Ανακοίνωσε πέντε φιλικά στην Αυστρία ο Άρης