Απόπειρα φόνου εναντίον 26χρονου στη Λευκωσία-Καταζητείται ο δράστης (pic)

Υπόθεση απόπειρας φόνου, με θύμα 26χρονο κάτοικο Λευκωσίας, διερευνά η Αστυνομία, στη Λευκωσία.

Η υπόθεση διαπράχθηκε τα ξημερώματα σήμερα. Συγκεκριμένα, γύρω στις 2.20π.μ. λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για τραυματισμό άνδρα στη Λευκωσία. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν τραυματισμένο ένα 26χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία σύμφωνα με την οποία λίγη ώρα προηγουμένως, ο 26χρονος είχε δεχθεί επίθεση, από δεύτερο 26χρονο, ο οποίος φέρεται να τον τραυμάτισε με μαχαίρι και στη συνέχεια να τράπηκε σε φυγή.

Εναντίον του φερόμενου δράστη εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται. Πρόκειται για τον AHMED RASHID, 26 ετών, από τη Σομαλία, φωτογραφία του οποίου δίνεται στη δημοσιότητα.

Παρακαλείται οποιεσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στον αριθμό τηλεφώνου 22802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Από τις ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε ο τραυματίας στο Νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι φέρει τρία τραύματα, στον αριστερό, πρόσθιο και πλάγιο θώρακα, τα οποία φαίνεται να προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο. Κρατήθηκε για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, ενώ η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως σοβαρή.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Με Τσέλιε ή Σαμπάχ αν περάσει την Παρτιζάν η ΑΕΚ
Στέλνουν τον Τάντιτς στον Ολυμπιακό οι Σέρβοι
H ομάδα που θέλει να προκαλέσει μεταγραφικό σεισμό με Νεϊμάρ
«Η Ιταλία έκανε τη σωστή επιλογή, δεν με εκπλήσσει αυτή η εξέλιξη»
Κληρώνει σήμερα για Πάφο, Ομόνοια και Άρη στο Champions League και Conference League-Οι πιθανοί αντίπαλοι
Σε εμπόλεμη κατάσταση ο ΠΑΟΚ-Θέλει να απαντήσει στον αιφνιδιασμό με μεταγραφές ο Σαββίδης
«Η Μπέτις πρότεινε συμφωνία συνιδιοκτησίας στη Γιουνάιτεντ για τον Άντονι»
Eπιβλητική η Φενέρ έκανε το 1-0 κόντρα στην Μπεσίκτας στον δρόμο για το triple-crown
«Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να πει ότι θέλει να είναι στους Μπακς»
Σύσκεψη κορυφής με Αταμάν προανήγγειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος