Νοσοκομείο ο Απόλλωνας με έξι τραυματίες-Στάση αναμονής για Αυλωνίτη

Για τη νίκη επί της Πάφου, τα αγωνιστικά δεδομένα και την άφιξη του Αυλωνίτη, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Σε δηλώσεις του στον Supersport Fm, ο κ. Κωνσταντίνου αναφέρθηκε αρχικά στη νίκη της ομάδας του επί της Πάφου, λέγοντας ότι «δεν λέει κάτι η παρουσία μας στην 1η, 2η, και 3η θέση, αλλά να κερδίζει η ομάδα μας. Είχαμε μια δύσκολη έξοδο το Σάββατο, περάσαμε νικηφόρα και μας δίνει ψυχολογική ώθηση ενόψει της συνέχειας. Αν υπολογίσουμε και τα αγωνιστικά προβλήματα, πήραμε μια μεγάλη νίκη. Γενικά ήταν μια συνολική προσπάθεια από όλους για να φτάσουμε σε ένα σημαντικό τρίποντο. Το μεγαλύτερο κέρδος ήταν και η παρουσία του κόσμου που αποτυπώνει την πίστη που υπάρχει φέτος στην ομάδα».

Σε ότι αφορά στα αγωνιστικά, είπε πως «επιστρέφει ο Χαμάς. Και ο Ζράντι που έχει μεταβεί στο εξωτερικό προστίθεται πλέον στους μόνιμα τραυματίες Κατελάρη, Αλεσάμι, Μαλεκκίδης και Δημητρίου. Ο Ζράντι αγωνιζόταν τους τελευταίους μήνες με θεραπευτική αγωγή, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημά του. Ο Τζουμ κάνει ειδικό πρόγραμμα για να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση».

Όσον αφορά το ντέρμπι με την ΑΕΛ, τόνισε πως είναι «ένα μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες. Δεν μας αποπροσανατολίζει η βαθμολογική θέση της ΑΕΛ, πάντοτε στα μεταξύ μας ντέρμπι το γόητρο είναι τεράστιο κίνητρο. Η πρόκριση θα κριθεί και στα δύο παιχνίδια».

Για την άφιξη του νέου αποκτήματος της ομάδας, Τάσου Αυλωνίτη υπέδειξε πως, «θα έρθει τις επόμενες ημέρες, την Τετάρτη, αλλά ακόμη δεν υπάρχει οριστική κατάληξη του ζητήματος. Ο κ. Τσόρνιγκερ γνωρίζει πολύ καλά τι θέλει, έχει κάνει τις εισηγήσεις του. Θα κάνουμε και τις τέσσερις μετεγγραφές».

Σε σχέση με το πόρισμα για τα κρούσματα της ΑΕΚ, ανέφερε ότι «είναι θέματα με τα οποία ασχολείται το νομικό τμήμα. Ότι θα υπάρξει εξέλιξη, αντίδραση ή τοποθέτηση θα το κάνουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού
Αναμονή για το άνοιγμα της Βόρειας στον ΑΠΟΕΛ-Ηφαίστειο το ΓΣΠ στον τελικό με ΑΕΚ