Χατζηπαντέλας για πόρισμα ΑΕΚ: Οποιοσδήποτε κάνει σχόλιο θα ανοίξουμε φάλιες

Στο πόρισμα του Υπουργείου Υγείας, αναφορικά με τα… άκυρα κρούσματα των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ κλήθηκε να αναφερθεί ο Μιχάλης Χατζηπαντέλας, ο οποίος δεν θέλησε να τοποθετηθεί για το όλο θέμα.  

Σε δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση ο υπουργός Υγείας, ανέφερε ότι «δεν θέλω να κάνω οποιοδήποτε σχόλιο. Έχουμε αρκετά θέματα στο Υπουργείο Υγείας που πρέπει να δούμε και το τελευταίο θέμα είναι να ασχοληθούμε και με το ποδόσφαιρο. Επιτρέψτε μου να μην κάνω οποιοδήποτε σχόλιο».

Προσθέτοντας ότι, «οποιοσδήποτε λειτουργός από το Υπουργείο μας κάνει κάποιο σχόλιο, θα ανοίξουμε άλλες φάλιες. Αυτή τη στιγμή θέλουμε να επικεντρωθούμε στα σχολεία, στα νοσοκομεία και τους ασθενείς».

Σημειώνεται ότι, σε χθεσινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Υγείας έκανε λόγο για παρατυπίες στη διαδικασία αναφοράς των εξετάσεων από συγκεκριμένο εργαστήριο, καθώς επίσης και παραβίαση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζονται αρκετά.

Όπως ανέφερε το Υπουργείο «μετά το πέρας της έρευνας, έχουν διαπιστωθεί παρατυπίες στη διαδικασία αναφοράς των εξετάσεων από συγκεκριμένο εργαστήριο, καθώς επίσης και παραβίαση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και η υπόθεση έχει διαβιβαστεί στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για να τύχει δέουσας και ανάλογης αντιμετώπισης βάσει των κανονισμών της».

Παράλληλα πρόσθεσε ότι η ad hoc επιτροπή διερεύνησης, «συστάθηκε από την Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας Δρ. Χριστίνα Γιαννάκη για τη διερεύνηση δειγμάτων παικτών της ΑΕΚ, τα οποία στάλθηκαν στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής ως εργαστήριο αναφοράς COVID-19 και έτυχαν περαιτέρω επεξεργασίας».

Mετά τη γνωστοποίηση του πορίσματος το μπαλάκι είναι στην ΚΟΠ, καθώς αναμένεται αύριο ο Αθλητικός Δικαστής να ανακοινώσει την απόφασή του για την ένσταση του Απόλλωνα, για την αναμέτρησης με την ΑΕΚ, όπου οι Λάρνακείς είχαν κερδίσει με 2-1.

Δειτε Επισης

Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ