BINTEO: Σοκαριστικές εικόνες, κατέρρευσε κερκίδα με χιλιάδες οπαδούς

Στιγμές τρόμου βίωσαν οι επτά χιλιάδες οπαδοί που παρευρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (30/9) στο «Μονουμεντάλ» για να παρακολουθήσουν από κοντά την ανοιχτή προπόνηση της Κόλο - Κόλο ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης απέναντι στην Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα για το πρωτάθλημα Χιλής.

Κι αυτό διότι η προπόνηση διακόπηκε αναπάντεχα και με τον πιο σοκαριστικό τρόπο όταν μέρος της εξέδρας δεν άντεξε το βάρος των οπαδών και κατέρρευσε, με συνέπεια ένα πέπλο σκόνης που σηκώθηκε από τα χαλάσματα να σκεπάσει ένα μεγάλο τμήμα του γηπέδου.

Μερικά άτομα μάλιστα βρέθηκαν από το πουθενά να κρέμονται από τις διαφημιστικές πινακίδες, τη στιγμή που οι περισσότεροι έτρεχαν έντρομοι έξω από το γήπεδο! Σύμφωνα με τις τις πρώτες ενημερώσεις, οι τραυματίες ξεπερνούν τους δέκα, όμως ευτυχώς κανείς τους δεν διατρέχει σοβαρό κίνδυνο.

Παρόλα αυτά οι επιχειρήσεις της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό οπαδών συνεχίζονται και ο επίσημος αριθμός των τραυματιών μπορεί να αυξηθεί.

 

Δειτε Επισης

Εκνευρισμένη με τα ΜΜΕ η Ρούλα Πισπιρίγκου-Θιγμένη για το ζήτημα της πατρότητας των παιδιών
Έκρηξη θυμού και απειλών από Τατάρ για τον επικείμενο εξοπλισμό της Ε.Φ
Έφυγε η Ζατόπκοβα, το πρότυπο των Ολυμπιονικών
Ο Κορντέιρο όταν μιλούσε δεν ...σκεπτόταν και είδε την πόρτα της εξόδου
Η λύση είναι μάλλον μία: Αναστολή όλων των πρωταθλημάτων
Η UEFA καλεί τις Κυβερνήσεις να προχωρήσουν κανονικά για το Euro 2020
Ο κορωνοιός προβληματίζει έντονα την UEFA , λύσεις όμως….
Η Ομόνοια που... δεν έχει βάθος, έχει τσαμπουκά και πάθος
Αταλάντα: Η «σταχτοπούτα» του Τσάμπιονς Λιγκ, που ανάβει φωτιές παντού!!!
Αχ βρε Τραΐκοβιτς, μέχρι και μάντρες πήδηξες για πάρτι τους. Τραγέλαφοι...