Ισοπέδωσε την Μπράγκα και επέστρεψε στις νίκες η Πόρτο

Επιστροφή στις νίκες με… ντόρτια για την Πόρτο. Οι «δράκοι» επικράτησαν 4-1 της Μπράγκα και άφησαν πίσω το δύσκολο διάστημα που πέρασαν λόγω των κακών εμφανίσεων απέναντι σε Μπριζ (0-4) και Εστορίλ (1-1). Που προκάλεσαν την οργή του κόσμου, με μερίδα αυτού να τα βάζει με την οικογένεια Κονσεϊσάο.  

Τον χορό των γκολ άνοιξε στο 32ο λεπτό ο Εβανίλσον, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά πάρε-βάλε του Εουστάκιο, ενώ δύο λεπτά ο δημιουργός έγινε σκόρερ με πλασέ από κοντά έπειτα από εξαιρετική αντεπίθεση των γηπεδούχων. Ο Πέπε με αυτογκόλ στο 55’ έβαλε ξανά στο κόλπο τους φιλοξενούμενους, αλλά στο 63’ ο Πεπέ εκτέλεσε από κοντά μετά από γύρισμα του Ταρεμί, που έχει συμμετοχή στα πρώτα τρία γκολ των πρωταθλητών, ενώ μετά από… καραμπόλα ο Γκαλένο έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα στο 90'+6'.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 85’ λόγω απευθείας κόκκινης στον γκολκίπερ τους (Ματέους), που έκανε τάκλιν σε τετ α τετ με τον Ταρεμί.

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

Οι επιλογές για σπουδές μετά το Brexit-Τα δίδακτρα και το κόστος ζωής
Θερμό καλοκαίρι για την παιδεία-Στο μικροσκόπιο το νομοσχέδιο για τις Παγκύπριες
Οκτώ παιδιά με MIS-C στην Κύπρο-Το σύνδρομο που συνδέεται με τον κορωνοϊό
Διευκρινίσεις για τη νηοψία σε τουρκικό πλοίο εξέδωσε η επιχείρηση 'Ειρήνη'
Μέτρα ενόψει της χειμερινής περιόδου λαμβάνουν Δήμος Λάρνακας και ΣΑΛ
«Εάν αρχίσουμε να βλέπουμε θανάτους, είτε 20 και 30 κάθε μέρα, έχουμε ξεφύγει»
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που οι Τούρκοι εισβάλουν στο Βαρώσι-Οι πρώτες εικόνες
Ενθαρρυντικά αποτελέσματα από κινέζικο εμβόλιο-Τι αναφέρουν ερευνητές, οι παρενέργειες
Η εικόνα σε Ρωσία και Πολωνία σε σχέση με την πανδημία του κορωνοϊού
BINTEO: Ποιος… κορωνοϊός: Ξύλο και 8 αποβολές σε αγώνα του Λιμπερταδόρες