Ο Σέζνι τα έβγαζε, ο Λέβα το έβαλε και η Πολωνία φουλάρει για πρόκριση

Κλώτσησε την ευκαιρία η Σαουδική Αραβία και την… άρπαξε η Πολωνία! Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον ανίκητο Σέζνι που έβαλε μέχρι και πέναλτι και τον Λεβαντόφσκι να σπάει την κατάρα σκοράροντας για πρώτη φορά σε Μουντιάλ, η Πολωνία λύγισε τους εξαιρετικούς Σαουδάραβες με 2-0 και τους καβάλησε στη βαθμολογία «βλέποντας» πρόκριση.    

Δέκατη σερί ήττα της Σαουδικής Αραβίας από ευρωπαϊκή ομάδα σε Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ στα οκτώ πιο πρόσφατα έχει δεχτεί 28 τέρματα και δεν έχει σκοράρει κανένα!

Με την Αργεντινή παίζει την τελευταία αγωνιστική η Πολωνία, με το Μεξικό η Σαουδική Αραβία που έμεινε στους τρεις βαθμούς και με νίκη την τελευταία αγωνιστική θα βρεθεί στην επόμενη φάση!

Στο μυαλό του κόουτς

Με 4-4-2 παρέταξε την Πολωνία ο Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς. Ο Σέζνι στην εστία με τους Κας, Κίβιορ, Γκλικ, Μπερεζίνσκι στην τετράδα της άμυνας. Οι Μπιέλικ, Κριχόβιακ στα χαφ, με τους Φρανκόφσκι, Ζιελίνσκι στα πλάγια και οι Μίλικ, Λεβαντόφσκι αποτέλεσαν το δίδυμο στην επίθεση.

Με 4-3-3 κατέβασε τη Σαουδική Αραβία ο Ερβέ Ρενάρ. Ο Αλ-Οβαΐς στο τέρμα με τους Αμπντουλχαμίντ, Αλ-Αμρί, Αλ-Μπουλαϊχί, Αλ-Μπουραΐκ στην άμυνα. Αλ-Μαλκί, Κανό, Αλ-Ναϊτζί στα χαφ, με τους Αλ-Νταουσάρι, Αλ-Μπρικάν στα εξτρέμ και στην κορυφή της επίθεσης τον Αλ-Σεΐρι.

ΠΟΛΩΝΙΑ: Σέσνι, Μπερεσίνσκι, Γκλικ, Κίβιο, Κας, Καμίνσκι, Κριχόβιακ, Φρανκόβσκι, Μπιέλικ, Ζιελίνσκι (63' Καμίνσκι), Μίλικ (71' Πιόντεκ), Λεβαντόβσκι.

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ: Αλοβάις, Αμπουλαϊχί, Αμπντουλχαμίντ, Αλ Αμρί, Αλ Μπουραΐκ (65' Αλ Γκανάμ), Αλ Μπουραϊκάν, Αλ Μάλκι, Κάνο, Αλ Νταουσάρι, Αλ Ναχέι (46' Αλ Αμπίντ), Αλ Σεχρί.

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)