Η άποψη του Ιωάννου για την εμπειρία του ΑΠΟΕΛ και τη νέα του ομάδα

Για όλους και για όλα μίλησε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Νικόλας Ιωάννου, σε συνέντευξή του, σε ιταλικό μέσο ενημέρωσης. Μεταξύ άλλων, ο Ιωάννου αναφέρθηκε στον ΑΠΟΕΛ και στην νέα του εμπειρία στην Ιταλία. 

Στο αρχικό του σχόλιο, αναφερόμενος στη νέα του ομάδα τόνισε πως «είμαι ικανοποιημένος με τον χρόνο συμμετοχής μου. Είμαστε φίλοι με τον Κανιάνο, είναι εξαιρετικός, ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει ποιος είναι σε καλύτερη φόρμα. Εντωμεταξύ έχω αναρρώσει από τον τραυματισμό που είχα».

Σημείωσε επίσης πως «την προστατευτική μάσκα τη φοράω προληπτικά. Ανησυχώ ότι μπορεί να με χτυπήσει η μπάλα. Θα σταματήσω να τη φοράω σε λίγο. Παρόλα αυτά μου αρέσει κάπως, δεν με ενοχλεί πια και οι φίλοι μου με πειράζουν γι’ αυτή. Οι φίλοι μου με αποκαλούν Ζορό ή Μπάτμαν. Είναι χαρακτηριστική. Σκέφτηκα λοιπόν να τη δείξω μετά το γκολ που πέτυχα. Δεν σκοράρω πολλά, αλλά ήταν σημαντικό για εμένα επειδή ήταν το πρώτο γκολ μου στην Ιταλία, αλλά και επειδή νίκησε η ομάδα μου».

Για το πέρασμα του από τις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σημείωσε πως «ήταν επιλογή ζωής. Ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής, δεν μπορούσα να απορρίψω τέτοια πρόταση. Ίσως να ήταν δύσκολο για τους γονείς μου που έφυγα, αλλά ήταν έξι υπέροχα χρόνια. Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο και εκεί έμαθα αρκετά».

Όσον αφορά στον ΑΠΟΕΛ, τόνισε ότι «ήταν επίσης σημαντική εμπειρία. Έπαιξα σε διεθνές επίπεδο απέναντι σε πολλές πρωταθλήτριες ομάδες. Έτσι είχαν την ευκαιρία να παίξω στη Νότινγχαμ».

Εξάλλου ερωτηθείς για την Κόμο, είπε πως «ήταν συναρπαστική η κλήση. Θυμάμαι με πήρε τηλέφωνο ο Βίσε να μου εξηγήσει το πλάνο. Με έπεισε. Το καλύτερο είναι ότι η Κόμο έχει πλάνο, έχει κατεύθυνση και αυτό αποτελεί κίνητρο για έναν ποδοσφαιριστή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Βγαίνει μπροστά ο Παπασταύρου-«Δυστυχώς δεν εξελίχθηκε όπως θέλαμε ο τελικός»
Η μπάλα στήνεται στη σέντρα-Αρχίζει το EURO U-17 στην Κύπρο
Η αναφορά του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τη νίκη της Πάφου-«Η χαρά μας είναι εμφανής»
Έγινε χαμός στην Πάφο για το κύπελλο-Πανηγύρισαν με την ψυχή τους (pics)
Έτσι έγραψε ιστορία η Πάφος-Κέρδισε το πρώτο της τρόπαιο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο
Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Πήρε φόρα από τη... σήραγγα η Πάφος, διέλυσε με τριάρα την Ομόνοια και κατέκτησε το πρώτο της Κύπελλο