Δυσαρέσκεια Σαββίδη για την καθυστέρηση του Προεδρικού διατάγματος της Νέας Τούμπας

Τη δυσαρέσκειά του εξέφρασε ο Ιβάν Σαββίδης σχετικά με την καθυστέρηση που υπάρχει στην έκδοση του προεδρικού διατάγματος για τη Νέα Τούμπα στην τελευταία τηλεδιάσκεψη που είχαν οι υπεύθυνοι του πρότζεκτ.

Ο ΠΑΟΚ στην ενημέρωσή του σχετικά με την σημερινή σύσκεψη της ομάδας εργασίας με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, αναφέρει πως έγινε λεπτομερής συζήτηση για τα κριτήρια της επιλογής του σχήματος μελετητών, στους οποίους θα ανατεθεί η εκπόνηση των οριστικών μελετών.

«Η διαδικασία επιλογής οδεύει προς ολοκλήρωση. Εκφράστηκε ωστόσο από τον κ. Σαββίδη η δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι το Προεδρικό Διάταγμα δεν έχει ακόμη εκδοθεί, παρά τις περί του αντιθέτου πρόσφατες υποσχέσεις.

Με δεδομένο ότι από την πλευρά του ΠΑΟΚ έχουν ολοκληρωθεί όλες οι αναγκαίες ενέργειες, απαίτησε την πλήρη ενεργοποίηση των αρμοδίων για την έκδοση του ΠΔ, ώστε να τελειώσει όλη αυτή η μακρά περίοδος αναμονής" αναφέρει η ενημέρωση του Δικεφάλου», αναφέρει η σχετική ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ.

Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Ο Άγιαξ θέλει τον Ραούλ Μόρο που βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού
Προβάρει τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Τριαντάφυλλος Τσάπρας
Ο Τάκης Λεμονής στο στόχαστρο της Σαμπάχ
Παλεύει να κλείσει έναν εξτρέμ μέσα στην εβδομάδα ο Ολυμπιακός
BINTEO: Το ταξίδι του Κωστούλα στην Αγγλία για την Μπράιτον
Θέλει τον Χάμπο Κυριάκου στον Παναιτωλικό ο Πετράκης
Προχωρά για Ντέσερς και Τζέιμς η ΑΕΚ
Μπαρτζώκας: «Το να αφήσω τον Ολυμπιακό θα είναι πολύ ψυχοφθόρο για μένα, ωστόσο ήμουν έτοιμος να το κάνω»
Δυνατά στο κόλπο για Κωνσταντέλια η Στουτγκάρδη!
ΑΕΚ: Σε καλό δρόμο του Ντέσερς και του αριστερού μπακ