Η Euroleague ανέβαλε τα παιχνίδια των ρωσικών ομάδων στην 27η αγωνιστική

Λίγες ώρες πριν την έναρξη της 27ης αγωνιστικής, η Euroleague αποφάσισε να αναβάλει τα παιχνίδια των τριών ρωσικών ομάδων της διοργάνωσης, εξαιτίας της εισβολής στην Ουκρανία.

Το Ουκρανικό ζήτημα δεν άφησε... ασυγκίνητη ούτε την Euroleague, η οποία εκτάκτως αποφάσισε την τελευταία στιγμή να αναβάλει τις αναμετρήσεις της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Ούνικς Καζάν για την 27η αγωνιστική της λίγκας, λόγω της απόφασης Πούτιν για εισβολή των ρωσικών στρατευμάτων στην Ουκρανία.

Έτσι τα παιχνίδια Μπασκόνια - Ούνικς, Μπάγερν - ΤΣΣΚΑ και Ζενίτ - Μπαρτσελόνα ματαιώθηκαν λίγο πριν το τζάμπολ, με την διοργανώτρια αρχή να εξηγεί πως ήταν μία απόφαση του CEO, Τζόρντι Μπερτομέου, ως προληπτικό μέτρο σύμφωνα με το άρθρο 151 του Καταστατικού της διοργάνωσης και ενόψει της συνάντησης που θα έχουν οι 18 ομάδες την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022.

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)