Χείμαρρος ο Τιμούρ-«Έβριζαν τη μάνα, τη γυναίκα σου… Κιλίντζιροι, αηδιαστικοί»

Ξέσπασε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Τιμούρ Κετσπάγια, αναφορικά με τις αποδοκιμασίες προς τον Αμρ Ουάρντα, στη διάρκεια της αναμέτρησης με τον ΑΠΟΕΛ.   

«Έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι. Το 2-1 είναι ένα αποτέλεσμα που μας αφήνει την ευκαιρία στην έδρας μας να το ανατρέψουμε. Δυστυχώς όλο το γήπεδο 90 λεπτά έβριζε ένα ποδοσφαιριστή και δεν υπήρχε κάποιος να αντιδράσει να κάνει κάτι. Και εμάς έβριζαν και το είπαμε εκεί σε κάποιος ανθρώπους. Στην Αγγλία που έπαιζα εγώ δεν ήταν έτσι. Κάποιο αηδιαστικοί άνθρωποι, έβριζαν τη μάνα σου, τη γυναίκα στου, την οικογένεια σου. Όχι ακριβώς δεν υπάρχει κάποιος να πει κάτι, αλλά μπορεί να τους λένε να κάνουν αυτό. Να είναι αποστολή τους.

Σε ερώτηση εάν οι αποδοκιμασίες επηρέασαν τους ποδοσφαιριστές του ο Γεωργιανός τεχνικός είπε «δεν είπαν ότι επηρέασε. Αυτό όμως δεν είναι ηθικό. Κάποιος υπεύθυνος εδώ, ας έκανε μια ανακοίνωση. Κάτι, έστω τυπικό. Όχι ότι θα σταματούσαν αυτοί κιλίντζιροι. Αυτός ο χαρακτηρισμός τους αξίζει. Αυτοί που κάθονταν πίσω από τον πάγκο μας. Ο καθένας μπορεί να πει ότι φίλαθλοι δικαιούνται. Τι σημαίνει δικαιούνται; Εμάς τιμώρησαν το παίκτη μας, το χάσαμε. Αυτοί; Δεν γίνεται ο κάθε άχρηστος να ξεσπά στους άλλους. Το χειρότερο ότι δεν υπάρχει κάποιος να πει κάτι. Θα ήθελα να πω και κάποια άλλα πράγματα, αλλά δεν αξίζει με κάποιος ανθρώπους να ασχολείσαι…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ξεκαθαρίζει για Κορέια η Ανόρθωση-«Δεν μίλησε και ούτε πρόκειται με άλλη ομάδα μέχρι την κατάληξη»
Ανακοίνωσε το τέλος οκτώ ποδοσφαιριστών ο Απόλλωνας
Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ για την Ετήσια Γενική Συνέλευση
Το ειδικό ρολόι του Χαραλάμπους σε φιλανθρωπική δημοπρασία
Επίσημα προπονητής της Ομόνοιας 29ης Μαΐου ο Πετράκης
Αποκαλύψεις Πετρίδη για Κβιλιτάια-Συμφώνησε το Σαββατοκύριακο, άλλαξε γνώμη τη Δευτέρα
Στον ΑΠΟΕΛ μέχρι το 2026 ο Πολυκάρπου
«Το οικοδόμημα των Εθνικών ομάδων αναπτυξιακών ηλικιών είναι σάπιο, πρέπει να φύγουν όλοι»
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας 29ης Μαΐου για τον Νεόφυτο Μιχαήλ
Εξελίξεις για το στάδιο Στέλιος Κυριακίδης-Συνάντηση ανάμεσα σε ΚΟΑ και Πάφο