«Ο ΑΠΟΕΛ ζήτησε τον υποβιβασμό του Νεοκλέους και ο Μάζιτς εκτέλεσε τις οδηγίες»

Στην απόφαση του Μίλοραντ Μάζιτς για υποβιβασμό τεσσάρων διαιτητών στη δεύτερη κατηγορία αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας.   

Μιλώντας στην εκπομπή «Total Green» ο Ανδρέας Δημητρίου υποστήριξε ότι ο ΑΠΟΕΛ ζήτησε τον υποβιβασμό του Νεοκλέους και ακολούθως η ΚΟΠ πήρε την εν λόγω απόφαση. 

«Η θέση μας στην εκτελεστική ήταν πως η απόφαση του Μάζιτς για τον Νεοκλέους δεν μπορεί να δικαιολογηθεί ούτε με την παρουσία του διαιτητή στο Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ, ούτε με τη διαχρονική του παρουσία στο χώρο της διαιτησίας. Η άποψη μας ήταν πως ο Μάζιτς είτε θα έπρεπε να ανακαλέσει την απόφασή του για τον Νεοκλέους, ώστε να διορθώσει το λάθος του, είτε να παραιτηθεί. Παρόμοια θέση εξέφρασαν και άλλες ομάδες στην Εκτελεστική, όμως για κάποιο λόγο δεν εισακούστηκε. Ο κόσμος θα πρέπει να γνωρίζει πως δεν επεξηγήθηκαν στις ομάδες οι λόγοι που οδήγησαν τον Μάζιτς στην απόφαση για τον Νεοκλέους. Επί της ουσίας ο ΑΠΟΕΛ ζήτησε τον υποβιβασμό του Νεοκλέους από τη νύκτα του αγώνα με την Ανόρθωση. Η ΚΟΠ και ο Μάζιτς εκτέλεσαν τις οδηγίες αυτές. Χωρίς να αιτιολογήσουν, χωρίς να δώσουν εξηγήσεις. Ποιος μπορεί τώρα να πείσει τις υπόλοιπες ομάδες πως οι διαιτητές, γνωρίζοντας την απόφαση για Νεοκλέους και ποιος την ζήτησε, δεν θα σφυρίζουν με φόβο, με καθαρό μυαλό, κάτω από μεγάλη πίεση, ειδικά τους αγώνες της ομάδας που απαίτησε να τελειώσουν τον Νεοκλέους».

Δειτε Επισης

Πρόεδρος της ΚΟΠ ο Χάρης Λοϊζίδης-Έληξε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων
Ομόνοια: Δωρεάν διαρκείας στους παίκτες της ακαδημίας
Με τα χρώματα της Ράκοφ ο Στρούσκι
O Απόλλωνας ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού Σέρχιο Καστέλ
Η επίσημη ανακοίνωση για τη μεταγραφή Σταφυλίδη στον ΑΠΟΕΛ-Υπέγραψε διετές συμβόλαιο
Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας ο Bajrović
Απέσυρε ενδιαφέρον από την κούρσα για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σαββίδης-«Το σύστημα επέλεξε ξανά τον εαυτό του»
«Να σεβόμαστε τον Πρόδρομο, ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται διοικητική αλλαγή»
Ανακοίνωσε τον Λέον Μπαλόγκουν ο Άρης
«Ελπίζουμε να τελεσφορήσουν οι προσπάθειες του Πρόδρομου, διότι εκεί είναι το μεγάλο μας πρόβλημα»