ΒΙΝΤΕΟ: Το θέατρο της Πισπιρίγκου μετά την πρώτη απόπειρα εναντίον της Τζωρτζίνας

Το «Τούνελ» φέρνει στο φως δύο σοκαριστικά ηχητικά ντοκουμέντα της ίδιας της «μητέρας» μέσα από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο, πριν η Τζωρτζίνα πάθει την ανακοπή.

Τα όσα ακούγονται, προκαλούν ανατριχίλα και δείχνουν την αποφασιστικότητά της να πείσει τις φίλες της, με τις οποίες επικοινωνεί, παίζοντας «θέατρο» λίγο μετά την πρώτη απόπειρα κατά της κόρης της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανοίγει ο φάκελος θανάτων και των δύο μικρότερων παιδιών-Συνεργάσιμη η Ρούλα

«Μόλις πήγαμε να φύγουμε. Έκανε μία κρίση πάλι με εμετό, βήχει και την κράτησαν μέσα για να την ψάξουν κι άλλο», λέει στο πρώτο ηχητικό ντοκουμέντο, δήθεν «πεσμένη».

Στο πίσω μέρος ακούγεται ο ήχος του μόνιτορ, που παρακολουθούσε τους παλμούς της καρδιάς του άτυχου παιδιού.

Λίγο μετά μιλούσε πάλι με τις φίλες της εξαγριωμένη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την Τζωρτζίνα-«Πρέπει να έβλεπε τον θάνατό της»

«Αυτοί δεν ξέρουν τι ψάχνουν. Έρχονται και με κοιτάνε με ένα ηλίθιο βλέμμα, σαν αυτό της αγελάδας. Το παιδί πάνιασε και σηκώθηκε μέσα στον ύπνο του από βήχα και μου φώναζε “μαμά δεν μπορώ, δεν μπορώ να ανασάνω” και να είναι κάτασπρο και να λέω έμεινε το παιδί. Κοίτα κακό που με έχει βρει εδώ μέσα με δαύτους.»

Τα ηχητικά αυτά ντοκουμέντα δεν σβήστηκαν και τα παρουσίασε το «Τούνελ».

Πηγή: megatv.com 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Το πρώτο μήνυμα του Πάμπλο Γκαρσία στους ΑΠΟΕΛίστες-«Το έργο μας θα είναι δύσκολο, θέλω πάντα να κερδίζω»
Το νέο εγχείρημα της FIFA-Τι είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και γιατί δημιουργήθηκε
Αυτή είναι η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος-Στις 23 Αυγούστου στη σέντρα οι ομάδες
Σπουδαίο break με Γκίλτζιους-Αλεξάντερ και 2-2 για την Οκλαχόμα απέναντι στους Πέισερς
Ο Χάρης Σαββίδης και οι «χαμένοι» κόκκινοι φάκελοι
«Δεν σκέφτομαι καν τη McLaren, δύσκολο να κερδίσουμε και τη Mercedes»
«Συναρπαστικό που έχω την ευκαιρία να πάρω μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων»
Ψάχνεται για Βαγιανίδη η Ρόμα-Περιμένει ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός ανεβάζει την πίεση για να κάνει δικό του τον Νίκο Ρογκαβόπουλο
Παρά τα σκαμπανεβάσματα έκανε το 2-0 στα ημιτελικά της Liga Endesa η Ρεάλ