Απαντά για τις κατηγορίες για τα στημένα ο Μασιάς-«Πουλάει το όνομα μου»

Στον απόηχο των δημόσιων καταγγελιών για τα στημένα παιχνίδια, ο πρώην πρόεδρος της Αγίας Νάπας, Δημήτρης Μασιάς, απαντά στα όσα στο παρελθόν του καταλογίστηκαν, όπου βρέθηκε μάλιστα στο εδώλιο του κατηγορουμένου, ενώπιον του Δικαστηρίου, ωστόσο τελικά απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες.   

Μιλώντας στην εκπομπή της Cablenet «Χωρίς VAR» ο πρώην διεθνής διαιτητής ανέφερε ότι «πάντα είχα στόχο να κάνω κάτι με μια ομάδα. Όταν ήρθε ο κορωνοϊός, το πρωτάθλημα διεκόπη. Είμαστε στην 4η θέση, ήμασταν τέσσερις βαθμούς από την άνοδο. Είχαμε πληγεί αρκετά από τον κορωνοϊό και θεώρησα σωστό να φύγω από την ομάδα. Μετά ήταν και το συμβάν το ατυχές που έγινε».

Στη συνέχεια κληθείς να απαντήσει για τις κατηγορίες πρόσθεσε πως «ήταν πρωτάκουστο για την Κύπρο. Κάποτε οι συναισθηματικές φορτίσεις ή στιγμιαίες κινήσεις λάθους στο ποδόσφαιρο μπορεί να επιφέρουν άλλα αποτελέσματα. Τέλος καλά, όλα καλά. Κάποτε όταν δεν έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα που θέλουμε ή μας πνίγει η αδικία μπορούμε να μην πούμε τα σωστά γεγονότα. Αδίκως κατηγορήθηκα, το έδειξε και η Δικαιοσύνη. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο τι λέμε. Σίγουρα στην Κύπρο ''παρά να σου βγει το όνομα, καλύτερα να σου βγει το μάτι''. Δεν έχω να κρύψω κάτι. Ότι έγινε, έγινε. Για εμάς έχει τελειώσει η υπόθεση. Η κατηγορία ήταν ότι προσπαθήσαμε να δωροδοκήσουμε αγώνα. Θυμάμαι και τη δημόσια κατακραυγή από τα ΜΜΕ, τέλος καλά. Ότι πουλάει, συνήθως το έχουμε πρώτο θέμα και το δουλεύουμε. Πουλάει το όνομα Μασιάς. Ήθελαν με κάποιο τόπο κάποια υπόθεση να πάει Δικαστήριο και να φθάσει μέχρι το τέλος.

Δειτε Επισης

«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα