Ο... τρελός Λάζαρος και το προσωπικό ρεκόρ που είναι έτοιμο να σπάσει

«Είναι τρελός ο Λάζαρος» φώναζαν οι φίλοι της Ανόρθωσης, στο χθεσινό ντέρμπι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, όπου ο Χριστοδουλόπουλος είχε τεράστια συμβολή στη μεγάλη νίκη της ομάδας του. 

Οι ικανότητες του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου είναι γνωστές τόσο στο κυπριακό ποδόσφαιρο, όσο και στο ελληνικό, ωστόσο για άλλο ένα παιχνίδι απέδειξε πως η ποδοσφαιρική τρέλα που τον διακατέχει δεν τον εγκαταλείπει ούτε στο 35ο έτος της ηλικίας του. 

Ο άσος της κυρίας διανύει μια εξαιρετική σεζόν στο νησί μας και την Ανόρθωση, αφού σε 36 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις σκόραρε 14 φορές.  

Ο Ελλαδίτης άσος της δείχνει αναγεννημένος τη φετινή σεζόν, αφού με αυτά τα εξαιρετικά νούμερα υπολείπεται μόλις δύο γκολ από τα προσωπικό ρεκόρ του, το οποίο καταγράφηκε τη σεζόν 2017-18 όταν αγωνιζόταν στην ΑΕΚ Αθηνών. Συγκεκριμένα, είχε σκοράρει 16 γκολ σε 47 εμφανίσεις. 

Μάλιστα, σε ορισμένα παιχνίδια ήρθε να δώσει λύσεις από τον πάγκο κι αυτό γιατί η εμπειρία που διαθέτει και ειδικά σε τέτοια ματς είναι αδιαμφισβήτητη.

Τα νούμερα του Λάζαρου αποτυπώνουν την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται και τις προηγούμενες εβδομάδες αποτέλεσαν αφορμή για τον Ελλαδίτη άσο να εκφράσει το παράπονο του για τη μη κλήση του στην Εθνική ομάδα από τον Γκουστάβο Πογέτ.

Επιπρόσθετα, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αποτελεί πλέον ένα από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας της Ανόρθωσης, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις με τα τέρματα που σημείωσε στην τρέχουσα σεζόν ανάγκασε μέχρι και αντίπαλους να τον χειροκροτήσουν και να τον θαυμάσουν. 

Πολλές φορές, είτε ένας τραυματισμός, είτε λάθος επιλογές στάθηκαν εμπόδια στους στόχους του ίδιου, όμως πάντα έβρισκε τον τρόπο να φθάσει εκεί που θέλει.

Ακόμα και στο 35ο έτος που διανύει ο Λάζαρος συνεχίζει να βρίσκεται σε ψηλές πτήσεις, αφού με τη σκληρή δουλειά και την ποδοσφαιρική του αρτιότητα καταφέρνει να προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα της Αμμόχωστου και να αποδεικνύει ότι όσα χρόνια και αν περάσουν είναι ικανός να κάνει τη διαφορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»