Τον τσάκωσαν να οδηγεί κλεμμένο όχημα και προσπάθησε να διαφύγει-Επεισοδιακή καταδίωξη

Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 37 ετών προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά κλοπή αυτοκινήτου, παράνομη κατοχή περιουσίας, καθώς και για τροχαία αδικήματα.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 00.30 τα ξημερώματα σήμερα, μέλη της ΑΔΕ Λάρνακας κατά τη διάρκεια περιπολίας στη Λάρνακα, εντόπισαν όχημα το οποίο είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο χθες στη Λάρνακα.

Τα μέλη της Αστυνομίας έκανα σήμα στον οδηγό για να σταματήσει, χωρίς αυτός να συμμορφωθεί, οδηγώντας αλόγιστα και επικίνδυνα παραβιάζοντας σήματα τροχαίας. Στη συνέχεια, το εν λόγω όχημα ακινητοποιήθηκε και ο οδηγός τράπηκε σε φυγή, ωστόσο μέλη της Αστυνομίας κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 37χρονο, ενώ σε έρευνα που έγινε εντός του οχήματος, εντοπίστηκε ένας δίσκος κοπής μετάλλων, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα κλειδί αυτοκινήτου, καθώς και το χρηματικό ποσό των 90,30 ευρώ, για τα οποία ο 37χρονος δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για κατοχή τους και συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής περιουσίας και για τροχαία αδικήματα.

Επίσης, υποβλήθηκε σε προκαταρκτική εξέταση νάρκοτεστ, με θετική ένδειξη, ενώ αρνήθηκε να δώσει δείγμα για εργαστηριακή εξέταση.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων και η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Απέσυρε ενδιαφέρον από την κούρσα για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σαββίδης-«Το σύστημα επέλεξε ξανά τον εαυτό του»
Με Τσέλιε ή Σαμπάχ αν περάσει την Παρτιζάν η ΑΕΚ
Στέλνουν τον Τάντιτς στον Ολυμπιακό οι Σέρβοι
H ομάδα που θέλει να προκαλέσει μεταγραφικό σεισμό με Νεϊμάρ
«Η Ιταλία έκανε τη σωστή επιλογή, δεν με εκπλήσσει αυτή η εξέλιξη»
Κληρώνει σήμερα για Πάφο, Ομόνοια και Άρη στο Champions League και Conference League-Οι πιθανοί αντίπαλοι
Σε εμπόλεμη κατάσταση ο ΠΑΟΚ-Θέλει να απαντήσει στον αιφνιδιασμό με μεταγραφές ο Σαββίδης
«Η Μπέτις πρότεινε συμφωνία συνιδιοκτησίας στη Γιουνάιτεντ για τον Άντονι»
Eπιβλητική η Φενέρ έκανε το 1-0 κόντρα στην Μπεσίκτας στον δρόμο για το triple-crown
«Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να πει ότι θέλει να είναι στους Μπακς»