Μήνυμα με αποδέκτες τους... Απολλωνίστες που θα πάνε στην ανατολική έστειλε ο ʼρης

Μήνυμα στους οπαδούς, έστειλε ο Άρης, για τον αγώνα με τον Απόλλωνα, την ώρα που στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα κυκλοφορεί ότι αρκετοί υποστηρικτές των γαλάζιων θα αγοράσουν εισιτήρια για την ανατολική εξέδρα του Τσιρείου, εκεί όπου θα κάθονται οι οπαδοί της Ελαφράς Ταξιαρχίας. 

Στην ανακοίνωσή του, ο Άρης αναφέρει «αγαπητοί μας φίλαθλοι, «όλες οι προσπάθειες του ΑΡΗ έχουν ως στόχο να διασφαλίσουν την ασφάλεια σας στο παιχνίδι εναντίον του Απόλλωνα, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Μαΐου στις 19:00».

Σημειώνει πως «η Αστυνομία και οι επιτηρητές ασφαλείας θα είναι υπεύθυνοι γι’ αυτό. Πριν από το παιχνίδι, θα καθοδηγήσουμε τους φιλάθλους μέσω της ιστοσελίδας μας και στα κοινωνικά δίκτυα πώς να φτάσουν στην ανατολική κερκίδα όπου θα είναι οι φίλοι του Άρη».

Καταλήγοντας, αναφέρει, «τα λέμε στο Τσίρειο! Να είστε εκεί για να υποστηρίξουμε την ομάδα σε αυτή την ιστορική στιγμή!»

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας