Πρόβα τελικού από Λένον στην ενδεκάδα-Τα δύο ερωτηματικά

Με πρόβα τελικού κυπέλλου, μοιάζει ο αγώνας της Ομόνοιας απέναντι στην ΠΑΕΕΚ, αφού ο Νιλ Λένον αποφάσισε να ρίξει στον αγώνα, που είναι αδιάφορος, τους βασικούς του ποδοσφαιριστές. 

Συγκεκριμένα, οι μοναδικές αλλαγές σε σχέση με τον ημιτελικό κυπέλλου απέναντι στην Ανόρθωση, είναι πως ο τραυματίας Λέζιακς θα είναι εκτός και τη θέση του θα πάρει ο Κίκο, ενώ τη θέση του Μάταβζ πήρε ο Τσέποβιτς.

Πάντως αποτελεί ερωτηματικό εάν αυτοί οι δύο παίκτες θα βρεθούν και στην ενδεκάδα του τελικού ή εάν οι Κίκο και Τσέποβιτς θα κρατήσουν τις θέσεις τους.

Η ενδεκάδα της Ομόνοιας: Φαμπιανο, Κίκο, Ψάλτης, Σέχου, Παναγιώτου, Μπασιρού, Μιξ, Λοβέρα, Λοΐζου, Παπουλής, Τσέποβιτς

Δειτε Επισης

Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»
Στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΛ ο Νικόλας Εγγλέζου-Επικεφαλής ο Γιάννης Θεοδώρου
Επίσημα με το τριφύλλι στο στήθος ο Χατζηγιοβάνης-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα
Αυτή είναι η νέα ομάδα του Ζίβκο Ζίβκοβιτς